Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Στην κυριότητα του Δήμου Αλεξανδρούπολης το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος στην παραλιακή

Στην κυριότητα του Δήμου Αλεξανδρούπολης περνά πλέον το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος επί της Λεωφόρου Β. Αλεξάνδρου, μετά και την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης με τον υποδιοικητή της ΤτΕ κ. Θεόδωρο Πελαγίδη, όπως επισημαίνει σε ανάρτησή του στο facebook o δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ.Γιάννης Ζαμπούκης.

Συγκεκριμένα, ο κος Ζαμπούκης αναφέρει:

Από σήμερα, και μετά την υπογραφή της συμβολαιογραφικής πράξης με τον υποδιοικητή της ΤτΕ κ. Θεόδωρο Πελαγιδη, το κτήριο της Τράπεζας της Ελλάδος επι της Λεωφόρου Β. Αλεξάνδρου περνά στην κυριότητα του Δήμου Αλεξανδρούπολης και μετατρέπεται σε κέντρο καινοτομίας, νεοφυούς επιχειρηματικότητας και πολιτισμού!

Υπενθυμίζεται ότι, το ακίνητο, συνολικού εμβαδού 1.012 τ. μ., που βρίσκεται στην παραλιακή οδό αγοράστηκε έναντι 1.340.000 ευρώ.

Ο κ. Ζαμπούκης είχε αναφέρει σε δημοτικό συμβούλιο, όπου είχε συζητηθεί το θέμα της αγοράς του συγκεκριμένου κτηρίου, ότι «το ποσό που συμφωνήθηκε θα καταβληθεί σε δυο ισόποσες δόσεις, η πρώτη όταν υπογραφούν τα συμβόλαια και η δεύτερη στο τέλος της χρονιάς». Είχε διευκρινίσει, επίσης, ότι η αγορά θα γίνει με χρήματα από τα ταμεία του Δήμου και όχι με δάνειο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη