Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ συνεχίζει τον “αγώνα του” ο Γ. Κουκουράβας, στο πλευρό του Χ.Μέτιου

Στην Περιφέρεια ΑΜΘ μεταφέρει τον εκλογικό του αγώνα ο Γιώργος Κουκουράβας για τις αυτοδιοικητικές εκλογές. Ο Γιώργος Κουκουράβας που ανήκει στην παράταξη του Βαγγέλη Λαμπάκη “Πόλη και Πολίτες” και υπήρξε Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών στον Δήμο Αλεξανδρούπολης, αποφάσισε σε αυτές τις εκλογές να μεταβεί στον β’ βαθμό αυτοδιοίκησης και να είναι υποψήφιος με τον Χρήστο Μέτιο. Αυτό έκανε γνωστό μέσω ανακοίνωσης του στην οποία αναφέρει:

Αγαπητοί φίλες και φίλοι,

Έπειτα από τρεις αυτοδιοικητικές θητείες στον Α βαθμό τοπικής αυτοδιοίκησης έφτασε η ώρα να κάνω το επόμενο βήμα .

Δέχθηκα με μεγάλη χαρά και τιμή την πρόταση του Περιφερειάρχη Χρήστου Μέτιου και θα είμαι (αγωνιστώ) μαζί του στις εκλογές του Οκτωβρίου.
Με τον Χρήστο Μέτιο γνωριστήκαμε πριν αρκετά χρόνια αλλά συνεργαστήκαμε άριστα κατά την θητεία μου στον Δήμο Αλεξανδρούπολης ως Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών όπου μέσα από το ΠΕΠ-ΑΜΘ πετύχαμε την μεγαλύτερη απορρόφηση από τους 22 δήμους της Περιφέρειας μας.

Τα οράματα και οι σχεδιασμοί του Χρήστου Μέτιου για την επόμενη πενταετία είναι μία πρόκληση για μένα και με οδηγούν στην απόφαση να συστρατευτώ μαζί του.

Τέλος θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τον αυτοδιοικητικό άνδρα και πρώην Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Βαγγέλης Λαμπάκης για τις γνώσεις που απέκτησα από αυτόν καθώς με τίμησε με την θέση του Αντιδημάρχου.
Επίσης να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην παράταξη “Πόλη & Πολίτες – Βαγγέλης Λαμπάκης” για την συνεργασία μας όλα αυτά τα χρόνια.

Μέσα από την εμπειρία μου στην αυτοδιοίκηση και την επαγγελματική μου πορεία πιστεύω και νιώθω έτοιμος να βοηθήσω στην ανάπτυξη της περιφέρειας μας και ειδικότερα της περιφερειακής ενότητας Έβρου.

Σας καλώ να δώσουμε μαζί τον αγώνα για έναν καλύτερο Έβρο.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email