Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Στη νοηματική γλώσσα αποφάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου Αλεξανδρούπολης κατά την τακτική συνεδρίαση της 10ης Μαΐου 2021

Με ένα σύντομο βίντεο στη νοηματική γλώσσα, που θα συνοδεύεται από υπότιτλους, θα μπορούν πλέον να ενημερώνονται οι συμπολίτες μας με προβλήματα ακοής και όρασης για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Δείτε την ανακοίνωση:

Οι κωφοί και με προβλήματα ακοής ή όρασης συμπολίτες μας ενημερώνονται πλέον άμεσα για τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου με ένα σύντομο βίντεο στη νοηματική γλώσσα, με ηχητική περιγραφή και υπότιτλους.

Οι αποφάσεις κάθε συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου αποτυπώνονται σε ένα συνοπτικό κείμενο, το οποίο αποδίδεται στη νοηματική γλώσσα. Το οπτικοακουστικό υλικό φέρει υπότιτλους ώστε να διευκολύνει ανθρώπους με προβλήματα ακοής ενώ παράλληλα συνοδεύεται από ηχητική περιγραφή δίνοντας τη δυνατότητα στα άτομα με προβλήματα όρασης να έχουν πρόσβαση στην πληροφόρηση.

Τα όποια εμπόδια δυσχεραίνουν την ισότιμη συμμετοχή στην ενημέρωση των ατόμων με αναπηρίες αίρονται, καθώς πολύ σύντομα θα ακολουθήσουν σύντομα δελτία ενημέρωσης στη νοηματική γλώσσα με ηχητική περιγραφή και υπότιτλους με θέματα επικαιρότητας που αφορούν στον δήμο μας και την καθημερινότητα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη