Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Στις κάλπες για τον β’ γύρο οι πολίτες της ΑΜΘ – Σήμερα επιλέγουν περιφερειάρχη

Ο επαναληπτικός γύρος των εκλογών ξεκίνησε στις 7 το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 7 το απόγευμα, με την διαδικασία αυτήν την φορά να είναι πιο γρήγορη και πολύ πιο απλή. Σταυρός προτίμησης δεν χρειάζεται πάρα μόνο το ψηφοδέλτιο της επιλογής μας με τον επικεφαλής του συνδυασμού. Στην Περιφέρεια ΑΜΘ ο Χρήστος Μέτιος είναι αντιμέτωπος με τον Χριστόδουλο Τοψίδη και οι πολίτες θα κληθούν να επιλέξουν ανάμεσα στους δύο άντρες για το ποιος θέλουν να διοικήσει την περιφέρεια για τα επόμενα 5 χρόνια.

Υπενθυμίζεται, ότι στο α’ γύρο των εκλογών ο νυν περιφερειάρχης με την παράταξη του “Νέα Περιφερειακή Αναγέννηση” έφτασε πολύ κοντά στο όριο του 43% αλλά δεν εξελέγη για 0,70% αφήνοντας δεύτερη την παράταξη “Περιφερειακή Σύνθεση”.

Η διαδικασία στα εκλογικά κέντρα εξελίσσεται ομαλά με τους δικαστικούς και εκλογικούς αντιπροσώπους να είναι στην θέση τους, χωρίς να έχουν παρατηρηθεί προβλήματα.

Καθ’ όλη την διάρκεια της εβδομάδας οι δύο υποψήφιοι περιφερειάρχες ανασκουμπώθηκαν, ανασύνταξαν δυνάμεις και βρέθηκαν σε κάθε γωνιά της περιφέρειας προκειμένου να πείσουν περισσότερους ώστε να πάνε στις κάλπες και να ψηφίσουν.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη