Τρίτη 7 Μαΐου 2024

Στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές Διδυμοτείχου & Σουφλίου ο Τριαντόπουλος

Στις πληγείσες από τις πλημμύρες περιοχές των δήμων Διδυμοτείχου & Σουφλίου βρέθηκε στο πλαίσιο της επίσκεψης του στον Έβρο ο Χρήστος Τριαντόπουλος,

Ο Γενικός Γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής του Υπουργείου Οικονομικών, συνοδευόμενος από τον κ. Λαζαρίδη, σύμβουλο του Αν. υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα και τον Αντιπεριφερειάρχη Έβρου Δημήτρη Πέτροβιτς, έκαναν αυτοψία στις περιοχές που «χτυπήθηκαν» από την σφοδρή κακοκαιρία τον Ιανουάριο.

Κατά την παρουσία τους συζητήθηκε η επίσπευση των διαδικασιών αποζημιώσεων για τους κατοίκους.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου σε ανάρτηση του αναφέρει:

“Την επίσπευση των διαδικασιών αποζημιώσεων για την επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν μετά τις καταστροφικές πλημμύρες του Ιανουαρίου και του Φεβρουαρίου στον Έβρο, καθώς και την αποκατάσταση των ζημιών σε αγροτικές εκμεταλλεύσεις και υποδομές της περιοχής μας, συζητήσαμε με τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής, Χρήστο Τριαντόπουλο. Συγχρόνως παρουσία των δημάρχων Σουφλίου και Διδυμοτείχου, καθώς και του Ν. Λαζαριδη, συμβούλου του το Αν. υπουργού Εσωτερικών κ. Πέτσα, επισκεφθήκαμε πληγείσες περιοχές των δυο δήμων. Στόχος να χρηματοδοτηθούν άμεσα τα έργα και να καταβληθούν ταχύτερα οι αποζημιώσεις”.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη