Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Στις 22 Νοεμβρίου ο πρώτος αγώνας του Εθνικού βόλεϊ στη Pre League στην έδρα του στην Αλεξανδρούπολη απέναντι στον ΟΦΗ

Και ναι είναι γεγονός και 100% αποφασισμένο να μπει στο γήπεδο και να παίξει κανονικά, να τα δώσει όλα και να αποδείξει την μεγάλη φήμη που την συνοδεύει όλα αυτά τα χρόνια.

Η ομάδα του βόλεϊ του Εθνικού σε λίγες μέρες θα αγωνιστεί και αυτό όπως διαμηνύουν οι ιθύνοντες δεν αλλάζει, καθώς η διοίκηση του συλλόγου κατόπιν συνέλευσης και αφού εκτίμησε όλα τα νεότερα δεδομένα που προέκυψαν, πήρε την οριστική απόφαση να κατεβάσει την ομάδα στην κατηγορία και να της δώσει την ευκαιρία να παλέψει και να κατακτήσει και άλλες διακρίσεις.

Οι συνθήκες βελτιώθηκαν, οι οικονομικές δυσχέρειες εξομαλύνθηκαν με την υποστήριξη των υπολοίπων τμημάτων και κάποιων ιδιωτών και εξασφαλίστηκαν όλες οι προϋποθέσεις, ώστε οι αθλητές με τις δικές τους δυνάμεις και την πραγματική κατάσταση που επικρατεί στο σύλλογο να συμμετάσχουν στην Pre League, με την ελπίδα ότι θα δείξουν τον επαγγελματισμό που τους διακατέχει, ώστε μέσα στον αθλητικό χώρο να μην αποτυπωθεί η ψυχολογία του προηγούμενου διαστήματος.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι με αίτημα του, στην ομοσπονδία βόλεϊ, ο ΟΦΗ ζήτησε το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Εθνικό, για την πρεμιέρα να γίνει την Τετάρτη 22/11, καθώς δεν κατέστη εφικτό, να βρεθούν αεροπορικά εισιτήρια. Το αίτημα του ΟΦΗ, έγινε αποδεκτό και το παιχνίδι θα γίνει στις 22/11 και ώρα 4μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο “Μ. Παρασκευόπουλος” στην Αλεξανδρούπολη.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη