Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στον Έβρο ξανά ο Μιχ. Χρυσοχοΐδης

Νέα επίσκεψη στον Έβρο πραγματοποίησε χθες 5/6/2020 ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, προκειμένου να ενημερωθεί για την κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή και την πορεία των εργασιών των αποτρεπτικών εμποδίων.

Αρχικά μετέβη στο Ελληνικό Φυλάκιο 1, στις Καστανιές, όπου είχε διαδοχικές συσκέψεις με τον δήμαρχο Ορεστιάδας και με ανώτατους αξιωματικούς του Στρατού, διοικητές στρατιωτικών σχηματισμών στην περιοχή.

Ακολούθησε συνάντησή του με αξιωματικούς της Γενικής Περιφερειακής Αστυνομικής Διεύθυνσης Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, ενώ συναντήθηκε και με αξιωματούχους του Frontex που επιχειρούν στην περιοχή.

Στη συνέχεια μετέβη στο παρατηρητήριο Γεμιστής, όπου είχε σύσκεψη με τον διοικητή της 12ης Μεραρχίας Πεζικού και άλλους αξιωματικούς του Στρατού.

Τέλος, επισκέφτηκε την παρέβρια περιοχή των Φερών, όπου ενημερώθηκε αναλυτικά για τις προκαταρκτικές εργασίες κατασκευής των νέων τεχνητών αποτρεπτικών εμποδίων.

Με το πέρας της περιοδείας του, ο υπουργός εξέφρασε την ικανοποίησή του για το επίπεδο της επιχειρησιακής ετοιμότητας και ανταπόκρισης των δυνάμεων που έχουν αναλάβει τη φύλαξη των συνόρων στην ευρύτερη περιοχή του Έβρου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη