Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Στον Δ. Αλεξανδρούπολης περιόδευσε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης

Στον Δήμο Αλεξανδρούπολης περιόδευσε την Πέμπτη 5 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Περιφερειάρχης ΑΜΘ και επικεφαλής της ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΣΥΝΘΕΣΗΣ Χριστόδουλος Τοψίδης συνοδευόμενος από υποψήφιους/ες Περιφερειακούς/ες Συμβούλους της παράταξης για την ΠΕ Έβρου.

Το κλιμάκιο πάντα με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη επισκέφθηκε τον Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως, Τραϊανουπόλεως και Σαμοθράκης κ.κ. Άνθιμο και πραγματοποίησε σειρά επαφών σε υπηρεσίες της Αλεξανδρούπολης όπως η Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης, η Πυροσβεστική Υπηρεσία, το Λιμενικό Σώμα, ο Οργανισμός Λιμένος Αλεξανδρούπολης, το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης, ο Διεθνής Αερολιμένας «Δημόκριτος» καταγράφοντας τις θέσεις των διοικήσεων αλλά και των ανθρώπων που εργάζονται εκεί.

Επιπλέον, το κλιμάκιο βρέθηκε στο Παλιό Νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης το οποίο τελεί σε πλήρη εγκατάλειψη, το Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης, το υποκατάστημα του ΕΦΚΑ, όπως και στις εγκαταστάσεις του Παιδικού Χωριού SOS στο Αρίστηνο.

Στο πλαίσιο της περιοδείας έγιναν επαφές και με το σωματείο των Δημοτικών Υπαλλήλων του Δ. Αλεξανδρούπολης, αλλά και το αντίστοιχο της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου.

Στο ίδιο πλαίσιο εντάχθηκε και επίσκεψη στη Λαϊκή Αγορά της Αλεξανδρούπολης, όπου το κλιμάκιο είχε σειρά επαφών με εμπόρους, παραγωγούς και καταναλωτές.

Σε όλες τις επισκέψεις και συναντήσεις παρουσιάστηκε το πρόγραμμα της Περιφερειακής Σύνθεσης και οι στοχευμένες λύσεις που αυτή προτείνει ώστε ο Έβρος και συνολικά η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας Θράκης να μπουν σε αναπτυξιακή τροχιά.

Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, το κλιμάκιο, πάντα με επικεφαλής τον κ. Τοψίδη επισκέφθηκε τους οικισμούς Νίψα, Άνθεια, Λουτρά, Απαλό, Μαΐστρο και Αρίστηνο. Σε όλους τους οικισμούς η υποδοχή του κλιμακίου ήταν θερμή και φυσικά έγιναν χρήσιμες και γόνιμες συζητήσεις τόσο για το πρόγραμμα της Περιφερειακής Σύνθεσης, όσο όμως και για τα προβλήματα που απασχολούν τους κατοίκους των οικισμών και τα οποία αποτελούν προτεραιότητα για την παράταξη, που αποδεδειγμένα πια υπηρετεί με σταθερότητα την θέση «ο άνθρωπος στο επίκεντρο».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη