Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Στους Μεταξάδες το 28ο Πανέβριο Συνέδριο Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου

Στους Μεταξάδες Διδυμοτείχου θα πραγματοποιηθεί στις 11 Δεκεμβρίου το 28ο Πανέβριο Συνέδριο Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών του νομού. Θα ξεκινήσει στις 11:30 το πρωί της ερχόμενης Κυριακής στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου της κοινότητας και στη διάρκειά του θα γίνουν ενημερώσεις για τα νέα επιστημονικά δεδομένα και τις νέες διαδικασίες στην αιμοδοσία. Ως είθισται, θα αποδοθούν και έπαινοι σε μέλη της Ένωσης Συλλόγων και Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Έβρου, που ξεχώρισαν για την προσφορά τους μέχρι τώρα και αποτελούν παράδειγμα προς μίμηση.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

     Η Ένωση Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Έβρου σε συνεργασία με τον  Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Μεταξάδων και την Τοπική Κοινότητα Μεταξάδων, σας προσκαλούν την Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2022 στις 11:30 π.μ. στο 28ο Πανέβριο Συνέδριο Συλλόγων & Ομάδων Εθελοντών Αιμοδοτών Νομού Έβρου, που θα διεξαχθεί στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου Μεταξάδων Έβρου.

          Θα πραγματοποιηθούν ενημερώσεις για τα νέα επιστημονικά δεδομένα και για τις νέες διαδικασίες αιμοδοσίας. Επίσης θα αποδοθούν έπαινοι σε μέλη της Ένωσης μας, για την προσφορά τους μέχρι σήμερα, προβάλλοντας έτσι πρότυπα προς μίμηση.

     Η παρουσία σας, στο συνέδριο, θα μας τιμήσει ιδιαίτερα, ως έμπρακτους συμπαραστάτες και αρωγούς στον αγώνα για την υγεία του συνανθρώπου μας.

Για την Ένωση Εθελοντών                   

Αιμοδοτών Ν. Έβρου                           

Ο Πρόεδρος                                                                                                  

Φυδανάκης Παναγιώτης 

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη