Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Στο Διδυμότειχο ο γγ Οικονομικής Πολιτικής Χρήστος Τριαντόπουλος

Την Παρασκευή 12 Μαρτίου 2021 επισκέφθηκε το Διδυμότειχο ο γενικός γραμματέας Οικονομικής Πολιτικής, κ Χρήστος Τριαντόπουλος όπου συζήτησε με τον Δήμαρχο κ Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου ζητήματα αναφορικά με τις καταστροφές και την πορεία των αποζημιώσεων.  

Σκοπός της επίσκεψης του ΓΓ ήταν η παρακολούθηση της εξέλιξης των εργασιών για την εκτίμηση της προόδου, με στόχο να συζητηθούν οι επόμενες ενέργειες. Ο ΓΓ δήλωσε την πρόθεσή του να μεριμνήσει ώστε να επιταχυνθούν οι διαδικασίες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των επιπτώσεων των πρόσφατων καταστροφών.

Στη συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα κ Χρήστο Τριαντόπουλο, συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτριος Πέτροβιτς, ο Π. Σύμβουλος κ. Βασίλειος Δελησταμάτης, ο Πρόεδρος Μεταξάδων κ. Χρήστος Κεσούδης, ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ερυθροποτάμου κ. Δημήτριος Παναγιώτου και κλιμάκιο μηχανικών.

Με το πέρας της συνάντησης πραγματοποιήθηκε επίσκεψη του γενικού γραμματέα συνοδεία του Δημάρχου Διδυμοτείχου, σε πληγείσες περιοχές με στόχο την επιτόπια αυτοψία.    

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email