Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Στο ΔΣ των Απόστρατων Αστυνομικών ο Κώστας Χατζηαναγνώστου

Μπορεί να αποστρατεύτηκε από το αστυνομικό σώμα ο Κώστας Χατζηαναγνώστου, αλλά δεν λέει να εγκαταλείψει τον συνδικαλισμό και την προσφορά στους συναδέλφους του, καθώς μετά τις τελευταίες εκλογές της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών εξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο αναλαμβάνοντας μάλιστα τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα. Δείτε τι έγραψε σχετικά στον λογαριασμό που διατηρεί σε ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης:

«Θέλω να ευχαριστήσω από καρδιάς τους συναδέλφους μου απόστρατους-συνταξιούχους αστυνομικούς για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν για πρώτη φορά ως νέο μέλος στο νέο Δ. Σ. της Ένωσης καθώς και τα μέλη του Δ.Σ. που με την ψήφο τους μου ανέθεσαν τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα της Ένωσης.

Από πλευράς μου δεσμεύομαι να δώσω όλες μου τις δυνάμεις όπως έκανα 30 χρόνια στην συνδικαλιστική μου πορεία υπηρετώντας τους συναδέλφους αλλά και στην υπηρεσιακή και αυτοδιοικητική μου υπηρετώντας τους πολίτες, ώστε να υπηρετήσω τους συνταξιούχους συναδέλφους μου και ταυτόχρονα να συνεχίσουμε με τους συναδέλφους του Δ. Σ. να επιλύουμε προβλήματα και να στηρίζουμε τους συναδέλφους μέλη μας αλλά και να είμαστε δίπλα στους εν ενέργεια συναδέλφους που είναι η φυσική μας συνέχεια και δίνουν την πολύ δύσκολη καθημερινή μάχη για την προστασία και την ασφάλεια των πολιτών, καθώς και την συνδρομή μας και στήριξη μας στην τοπική κοινωνία καθ’ οιονδήποτε τρόπο αφού είμαστε ένα από τα κομμάτια της σύνθεσής της. Καλή και δημιουργική θητεία να έχουμε συνάδελφοι».

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη