Κυριακή 5 Μαΐου 2024

Στο εργοστάσιο «Ακρίτας Α.Ε.» βρέθηκε ο υποψήφιος Δήμαρχος Σουφλίου Στ. Τσιακίρης

Στο εργοστάσιο «Ακρίτας Α.Ε.» που αποτελεί ένα ζωτικό και καίριο οικονομικό παράγοντα για την περιοχή και ολόκληρο τον κεντρικό Έβρο βρέθηκαν μέλη της παράταξης «Δύναμη Ενότητας» με τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Σουφλίου Σταμάτη Τσιακίρη. Είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την πολύχρονη λειτουργία της επιχείρησης καθώς και για την πορεία και τις προοπτικές της από την διοίκηση του εργοστασίου.

Όπως αναφέρεται σε ανάρτηση της παράταξης:

Επίσκεψη στο εργοστάσιο Ακρίτας ΑΕ. πραγματοποίησε τη Δευτέρα 18/9,ο επικεφαλής της παράταξής μας Δύναμη Ενότητας, Τσιακίρης Σταμάτης, μαζί με μέλη μας.

Σ’ ένα εργοστάσιο που για χρόνια είναι ο οικονομικός πνεύμονας της περιοχής και όχι μόνο, απασχολώντας πολλούς εργαζομένους για δεκαετίες και συμβάλλοντας σημαντικά στις οικογένειες και την κοινωνία της περιοχής μας.

Ξεναγήθηκαν στις εγκαταστάσεις από τη διοίκηση και τα στελέχη της εταιρείας και παρακολούθησαν από κοντά όλη τη διαδικασία παραγωγής και τυποποίησης των προϊόντων της.

Η διοίκηση της εταιρείας με αφορμή την επίσκεψη έκανε μία σύντομη ιστορική αναδρομή για την πολύχρονη λειτουργία της επιχείρησης καθώς και ενημέρωση για την πορεία και τις προοπτικές της στο σύγχρονο οικονομικό περιβάλλον.

Θερμότατη η φιλοξενία της κ. Σαράντη και του κ. Καιρίδη και τους ευχαριστούμε.Στη συζήτηση που έγινε διαφάνηκε ταύτιση απόψεων σχετικά με θέματα που απασχολούν την κοινωνία, την τοπική οικονομία, το περιβάλλον και γενικότερα με το πρόγραμμα μας.

Θα είμαστε αρωγοί και θα σταθούμε συμπαραστάτες στην μεγαλύτερη βιομηχανία ξύλου των Βαλκανίων.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email