Τρίτη 30 Απριλίου 2024

Στο φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού πάμε με τον ΚΤΕΛ Έβρου! Το πρόγραμμα και τα δρομολόγια

Μετά από δυο χρόνια πανδημίας επιστρέφουν δυναμικά πολλές πολιτιστικές εκδηλώσεις και φυσικά αγαπημένα Φεστιβάλ, όπως και το αγαπημένο Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού το οποίο επανέρχεται για τρεις ημέρες, το πρώτο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Αυγούστου, 5, 6 και 7 Αυγούστου!

Το πρόγραμμα

Την πρώτη ημέρα του Φεστιβάλ, Παρασκευή 5 Αυγούστου, η έναρξη γίνεται με την μεγάλη συναυλία του Γιώργου Αλκαίου, που φέτος παρουσιάζει ένα μεγάλο πρόγραμμα 30χρονης πορείας μαζί με τέσσερις ακόμα τραγουδιστές επί σκηνής και ένα τετράωρο επετειακό πρόγραμμα.

Την δεύτερη ημέρα, Σάββατο 6 Αυγούστου, θα λάβει χώρα ένα πιο “νεανικό” πρόγραμμα και στην σκηνή του Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού θα βρεθούν Γιώργος Τσαλίκης, οι Kings, η Άσπα, ο MC Daddy και ο Bossikan. Αναμένεται ακόμα να ανακοινωθεί άλλη μία συμμετοχή – έκπληξη για την ίδια βραδιά, η οποία θα γίνει γνωστή τις επόμενες ημέρες από τους διοργανωτές.

Την τρίτη και τελευταία ημέρα, Κυριακή 7 Αυγούστου, το Φεστιβάλ κλείνουν οι Πυξ Λαξ ενώ την βραδιά θα ανοίξει μια μουσική μπάντα από την Αλεξανδρούπολη, οι Άκρον Άωτον, μπάντα από μαθητές που συμμετείχαν και στο Schoolwave.

Για να μη χάσετε ούτε μια μέρα από το Φεστιβάλ Νεολαίας Τυχερού, μπορείτε να ταξιδέψετε άνετα και εύκολα με το ΚΤΕΛ ΕΒΡΟΥ.
Ισχύουν τα υπάρχοντα δρομολόγια από Αλεξανδρούπολη Τυχερό 19:30 και Ορεστιάδα – Τυχερό 18:00.

Επίσης, μπορείτε να κλείσετε το εισιτήριό σας μετ’ επιστροφής με δρομολόγιο επιστροφής 01:00 , σε συνεννόηση πάντα με το ΚΤΕΛ.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη