Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου και την παράσταση «Όλη η ζωή μια σκηνή», ο Στράτος Κυβιρτζίκης, ιδρυτικό μέλος της θεατρικής ομάδας Νεφεληγερέτες Αλεξανδρούπολης, μίλησε στην εκπομπή «Ανοιχτό Μικρόφωνο» του Focus 88.9, αναδεικνύοντας τη μοναδικότητα της παραγωγής, η οποία φέρνει στη σκηνή επτά θεατρικές ομάδες της πόλης «Πειραματική Σκηνή», «Συνεπιβάτες», «Περιπλανώμενοι Θεατρίνοι», «Μέθεξη», «ΑΜΕΑ Θεατρόφιλοι» και «Εκτός πλαισίου», παρουσιάζουν την παράσταση «Όλη η ζωή μια σκηνή», σε σκηνοθεσία του Αγαμέμνονα Ζαχαράτου και περισσότερους από 30 ηθοποιούς.
Μια σύνθεση αποσπασμάτων από 21 έργα του ελληνικού και παγκόσμιου ρεπερτορίου, με ζωντανή μουσική και έντονα μηνύματα, που δεν στοχεύει μόνο στην ψυχαγωγία αλλά και στον προβληματισμό του θεατή, αποτυπώνοντας την ίδια τη διαδρομή και τη δύναμη του θεάτρου ως τέχνη που ενώνει, εμπνέει και εκφράζει την ανθρώπινη εμπειρία.
Η παράσταση θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 27 και το Σάββατο 28 Μαρτίου 2026, στις 21:00, στο Πνευματικό Κέντρο της Ιεράς Μητρόπολης Αλεξανδρούπολης.
Ακούστε περισσότερα στο ηχητικό απόσπασμα:
Κ.Π.









