Δευτέρα 6 Μαΐου 2024

Συγχαρητήρια δέχτηκε από τους συναδέλφους του ο αστυνομικός που απέτρεψε αυτοκτονία στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης

Συγχαίρουν και ευχαριστούν δημόσια τον Αστ/κα Χουσμεκερίδη Ευστάθιο οι συνάδελφοί του από τον Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης, μετά από την πράξη αλληλεγγύης στην οποία προέβη, να αποτρέψει μία νεαρή από την αυτοκτονία στο νοσοκομείο της Αλεξανδρούπολης.

Δείτε την ανακοίνωση τους:

To Διοικητικό Συμβούλιο της Συνδικαλιστικής Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αλεξανδρούπολης,  αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει και να συγχαρεί δημόσια τον άξιο συνάδελφο μας Αστ/κα ΧΟΥΣΜΕΚΕΡΙΔΗ Ευστάθιο, που υπηρετεί στην Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξ/πολης, καθώς χθες ευρισκόμενος στο Π.Γ.Ν.Α. για προσωπικούς λόγους και εκτός υπηρεσίας, με επαγγελματισμό και επιδεικνύοντας υψηλό αίσθημα ευθύνης και προφοράς προς τον συνάνθρωπο μας, απέτρεψε νεαρή συνάνθρωπο μας να προβεί στο απονενοημένο εγχείρημα της αυτοκτονίας.

Για μια ακόμη φορά οι συνάδελφοι μας αποδεικνύουν ότι με την αλληλεγγύη και το αίσθημα ευθύνης που τους διακατέχει, προσφέρουν τα μέγιστα προς στο κοινωνικό σύνολο αποτελώντας αναπόσπαστο κομμάτι της κοινωνίας μας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email