Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2024

Συνάντηση Βρούτση – Παπαδόπουλου για τη χρηματοδότηση επισκευής του κλειστού «Νίκος Σαμαράς»

Συνάντηση στην Αθήνα με τον αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού Γιάννη Βρούτση για το κλειστό γυμναστήριο «Νίκος Σαμαράς» είχε ο δήμαρχος Ορεστιάδας κ.Διαμαντής Παπαδόπουλος, προκειμένου να αναζητηθούν τρόποι χρηματοδότησης για την επισκευή του γηπέδου.

Όπως επισημαίνεται σε ανακοίνωση του δήμου: «Η λύση θα βρεθεί πριν το τέλος του χρόνου ώστε το γήπεδό μας να γίνει και πάλι λειτουργικό και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι ολοκληρωμένες τεχνικές επεμβάσεις που απαιτούνται στο σύνολό τους».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

Μια οφειλόμενη απάντηση, αν και προέχει η δουλειά!

Την ώρα που ο Πρόεδρος του «ΑΘΛΟΥ» ασχολούνταν επισταμένα με τη σύνταξη δισέλιδων Δελτίων Τύπου και αναζητούσε αφορμές για να καταδείξει ελλείψεις και ολιγωρίες της Δημοτικής Αρχής, ο Δήμαρχος Ορεστιάδας Διαμαντής Παπαδόπουλος βρισκόταν σε σύσκεψη στο Υπουργείο Αθλητισμού με τον Υπουργό κ. Βρούτση αναζητώντας τρόπους χρηματοδότησης για την επισκευή του γηπέδου «Νίκος Σαμαράς».

Η λύση θα βρεθεί πριν το τέλος του χρόνου ώστε το γήπεδό μας να γίνει και πάλι λειτουργικό και αμέσως μετά θα ξεκινήσουν οι ολοκληρωμένες τεχνικές επεμβάσεις που απαιτούνται στο σύνολό τους. Αν ο Πρόεδρος του «ΑΘΛΟΥ» νοιάζεται για το καλό του αθλητισμού στην Ορεστιάδα, ας φροντίσει κι αυτός με τη σειρά του και στο επίπεδο που του αναλογεί, ώστε να μην εκτεθεί ξανά η πόλη για τις ελλείψεις και την παρατεταμένη αδιαφορία του παρελθόντος και ας αφήσει την αντιπολίτευση σε αρμοδιότερους που έχουν άλλωστε και το θεσμικό καθήκον. Αυτή την πρωτότυπη τακτική, να χρησιμοποιεί προβλήματα που παρέδωσε η προηγούμενη διοίκηση του Δήμου στη σημερινή για να ζητήσει ακόμη και την παραίτηση των πρόσφατα εκλεγμένων στελεχών του Δήμου, δεν την επέλεξε ούτε καν η επίσημη αντιπολίτευση.

(Μην προτρέχετε κ. Πρόεδρε και κυρίως μην εκθέτετε με τα δελτία τύπου που διακινείτε, έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο της πόλης μας όπως ο «ΑΘΛΟΣ». Η Δημοτική Αρχή μεριμνά για όλα, αδιαφορώντας αν το αναγνωρίζετε εσείς προσωπικά ή όχι. Είναι υποχρέωσή μας να τα καταφέρουμε, απέναντι σε οποιοδήποτε βαθμό δυσκολίας. Θα το πετύχουμε και αυτό, είτε σας έχουμε δίπλα μας, είτε απέναντι.)

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη