Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Συνάντηση Δήμαρχου Διδυμοτείχου με τον Υφ. Παιδείας για την οριστική λύση της σχολής Ψυχολογίας

Με επιχειρήματα την σύμφωνη γνώμη του ΔΠΘ για οποιοδήποτε σχολείο προταθεί να στεγάσει το τμήμα Ψυχολογίας που διεκδικεί το Διδυμότειχο την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το 3ο Δημοτικό Σχολείο αλλά και την συμπαράσταση των βουλευτών να ενισχύσουν αυτό που θα συμφωνηθεί για την λειτουργία της σχολής , ο Δήμαρχος Διδυμοτείχου αναμένεται να συναντηθεί μέσα στην εβδομάδα με τον Υφυπουργό Παιδείας Άγγελο Συρίγο, στα πλαίσια εξεύρεσης οριστικής λύσης στο θέμα.

Όπως δήλωσε ο κ. Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στην ΕΡΤ Ορεστιάδας «έχουμε φθάσει στο Νοέμβριο και δεν έχουμε κάποια εξέλιξη με το τμήμα  Ψυχολογίας» εκτιμώντας ότι στην συνάντηση που προγραμματίζεται, «θα ανακοινωθούν στον Υπουργό τα τρία προαναφερόμενα επιχειρήματα από τα οποία όπως δήλωσε χαρακτηριστικά «περιμένουμε να συμφωνήσει και να συνυπογράψει».

Στη συνάντηση με τον Υφυπουργό Παιδείας,  αναμένεται να συμμετέχουν ο πρύτανης του ΔΠΘ Αλέξανδρος Πολυχρονίδης οι βουλευτές του νομού Χ. Δερμεντζόπουλος, Α. Δημοσχάκης και Σ. Κελέτσης με τον  δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρ. Χατζηγιάννογλου.

Πηγή: ertnews.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email