Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2024

Συνάντηση του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρή Λιβάνιο

Συνάντηση εργασίας με τον Υπουργό Εσωτερικών Θοδωρής Λιβάνιος, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στον Νομό Έβρου, είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης.

Παρόντες στη συνάντηση ήταν ο Υφυπουργός Μακεδονίας και Θράκης Κωνσταντίνος Π. Γκιουλέκας, ο Περιφερειάρχης Αν. Μακεδονίας και Θράκης Χριστόδουλος Τοψίδης, οι οποίοι συνόδευαν τον υπουργό, ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών Ναϊτίδης Ν. Ιωάννης και ο Γενικός Γραμματέας του Δήμου Ιωάννης Μπόγδης.

Ο υπουργός ενημερώθηκε για όλα όσα συμβαίνουν στον Δήμο Αλεξανδρούπολης και τα έργα που βρίσκονται σε εξέλιξη, τα χρηματοδοτούμενα από το “Αντώνης Τρίτσης”, το Ταμείο Ανάκαμψης και το Πράσινο Ταμείο ενώ επισημάνθηκε από τον δήμαρχο η ανάγκη επίσπευσης των διαδικασιών για την άμεση χρηματοδότηση των απόλυτα αναγκαίων για τον τόπο μας αντιπλημμυρικών έργων.

Επίσης, συζητήθηκε η αυξημένη τουριστική κίνηση που παρατηρείται στην Αλεξανδρούπολη, η οποία έχει καταφέρει να μπει στον τουριστικό χάρτη της χώρας, και τονίστηκε για μια ακόμη φορά η ανάγκη αναβάθμισης των υποδομών στο Τελωνείο των Κήπων, το οποίο πρόκειται να επισκεφτεί σήμερα ο υπουργός προκειμένου να αξιολογήσει τις εργασίες που πρόκειται να ξεκινήσουν.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email