Κυριακή 7 Ιουλίου 2024

Συνάντηση του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης με στελέχη της Eurobank για το πρόγραμμα “Μπροστά για την Οικογένεια”

Συνάντηση με τον Τομεάρχη Κεντρικής-Ανατ. Θεσσαλονίκης και Ανατ. Μακεδονίας-Θράκης της Eurobank A.E. κ. Κηπουρό Γεώργιο και τη Διευθύντρια του Καταστήματος Αλεξανδρούπολης κα Γεωργία Πετρίδου είχε στο γραφείο του ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης, με αφορμή την έναρξη μιας νέας ενέργειας της τράπεζας που εντάσσεται στο πρόγραμμα Μπροστά για την Οικογένεια.

Ειδικότερα, ενημερώθηκε για την ενέργεια της Τράπεζας που αφορά στην έναρξη διάθεσης του νέου στεγαστικού δανείου με επιτόκιο 1% για 40 έτη σε τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες του Ν. Έβρου και άλλων ακριτικών περιοχών, στις οποίες εστιάζει η ευρείας κλίμακας πρωτοβουλία για το Δημογραφικό, που υλοποιεί η Τράπεζα από το 2021, μέσω του Προγράμματος “Μπροστά για την Οικογένεια”.

Πρόκειται για πρωτοβουλία της​​ Eurobank​​ για τη στήριξη της οικογένειας και την αναστροφή της υπογεννητικότητας, σύμφωνα με​​ την οποία αναλαμβάνει την ανάδειξη του δημογραφικού προβλήματος,​​ μέσα από​​ ένα σημαντικό πλήθος δράσεων​​ για τους​​ νέους γονείς-μόνιμους κατοίκους στις Περιφερειακές Ενότητες (ΠΕ) του Προγράμματος και συγκεκριμένα: Έβρου, Λήμνου, Λέσβου, Χίου, Σάμου, Ικαρίας, Καλύμνου, Κω, Καρπάθου, Ρόδου έως και το Καστελόριζο.

Αναλυτικές πληροφορίες για το πρόγραμμα «Μπροστά για την Οικογένεια» και τις δράσεις που εστιάζουν στο Δήμο μας, εμπεριέχονται στο​​ www.eurobank.gr/mprosta-gia-tin-oikogeneia

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη