Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Συνάντηση του Προέδρου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης Α. Παλακίδη με τον Βουλευτή Έβρου Α. Δημοσχάκη για ζητήματα που αφορούν τον τουρισμό

Σε χθεσινή συνάντηση του Προέδρου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης κ. Παλακίδη Απόστολου και του Βουλευτή Έβρου κ. Δημοσχάκη Αναστάσιου συζητήθηκαν μεταξύ των άλλων, δύο βασικά θέματα που απασχολούν την περιοχή. Τόσο το θέμα του ανεφοδιασμού στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης που θα ανοίξει έτσι τον δρόμο για εξυπηρέτηση πτήσεων charter, όσο και την ανάγκη για να επιτραπεί η τουριστική διέλευση μέσω των βόρειων συνόρων της Θράκης για το τουριστικό ρεύμα από τις Βαλκανικές χώρες.

Δείτε την ανακοίνωση:

Συνάντηση του Προέδρου του Συνδέσμου Ξενοδόχων Θράκης κ. Παλακίδη Απόστολου με τον Βουλευτή Έβρου κ. Δημοσχάκη Αναστάσιο για ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων για θέματα τουρισμού. Κατά την διάρκεια της συνάντησης έγινε επικοινωνία με τον Διοικητή της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας κ. Δριτσάκο Γ. σχετικά με το θέμα του ανεφοδιασμού στο αεροδρόμιο Αλεξανδρούπολης. Εκ μέρους του επιβεβαιώθηκε η επίλυση του ζητήματος στο άμεσο μέλλον με νέα νομοθετική ρύθμιση ανοίγοντας έτσι τον δρόμο για εξυπηρέτηση πτήσεων charter και επανατοποθέτηση της Αλεξανδρούπολης στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη. Η προαναφερόμενη διευθέτηση έρχεται σε συνέχεια της προ μηνών ενημέρωσης που έγινε από τον ΣΞΘ προς τον κ Δημοσχάκη και την μετέπειτα πρωτοβουλία του ώστε να ξεπεραστεί η συγκεκριμένη αγκύλωση.

Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με εκτενή γνωστοποίηση των τρεχόντων θεμάτων που αφορούν στον κλάδο μας ενώ δόθηκε ιδιαίτερη προσοχή στο θέμα των συνόρων. Διαπιστώθηκε η αμέριστη συνεργασία και στήριξη εκ μέρους του κ. Δημοσχάκη ώστε στο άμεσο μέλλον να επιτραπεί η τουριστική διέλευση μέσω των βόρειων συνόρων της Θράκης τονίζοντας παράλληλα την ζωτική σημασία της εισόδου του Ορμενίου για το τουριστικό ρεύμα από τις Βαλκανικές χώρες.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη