Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Συνάντηση Χ. Δερμεντζόπουλου – Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γ. Οικονόμου για θέματα κάλυψης θέσεων συνοριακών φυλάκων και ενίσχυση του σώματος με προσωπικό

O Βουλευτής Νομού Έβρου, κ. Χρήστος Δερμεντζόπουλος, συναντήθηκε με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, κ. Γιάννη Οικονόμου. Κεντρικό θέμα της συνάντησης ήταν η επίσπευση της κάλυψης των
θέσεων των συνοριακών φυλάκων από τους επιλαχόντες του διαγωνισμού των 250 επιτυχόντων και η γενικότερη ενίσχυση του σώματος με προσωπικό.


Συζητήθηκε επίσης η επίσπευση των διαδικασιών ανέγερσης του νέου Αστυνομικού Μεγάρου Αλεξανδρούπολης, όπως και η αναγκαιότητα συντονισμού εμπλεκόμενων φορέων, προκειμένου να δρομολογηθεί λύση για το κτιριακό ζήτημα του Αστυνομικού Τμήματος Διδυμοτείχου.


Ο κ. Δερμεντζόπουλος υπογράμμισε ότι όλα τα θέματα και αιτήματα που τέθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης προήλθαν έπειτα από ενημέρωση που είχε με τις συνδικαλιστικές ενώσεις αστυνομικών υπαλλήλων.

Τέλος, επισημάνθηκε η τακτική παρουσία στη Θράκη, τόσο του κ. Οικονόμου όσο και του Υφυπουργού, κ. Κώστα Κατσαφάδου, έπειτα από εντολή του Πρωθυπουργού, κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, καθώς αποτελεί μέρος της στρατηγικής για επίβλεψη και άμεση εφαρμογή των αποφασιστικών οδηγιών.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email