Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Συνελήφθησαν τρεις διακινητές για παράνομη μεταφορά 6 μη νόμιμων μεταναστών- Δείτε που

Συνελήφθησαν το Σάββατο (10-4-2021) το πρωί, τρεις (3) ημεδαποί, εμπλεκόμενοι σε υπόθεση παράνομης μεταφοράς μη νόμιμων μεταναστών, στην παλαιά Εθνική Οδό Καβάλας Ξάνθης, από αστυνομικούς του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας

Αναλυτικότερα, οι δύο από τους δράστες μετέφεραν παράνομα τους μη νόμιμους μετανάστες, κινούμενοι με δύο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα στην Εγνατία Οδό.

Πλησίον του κόμβου Άσπρων Χωμάτων, αντιλαμβανόμενοι την επικείμενη σύλληψη τους, εγκατέλειψαν τα οχήματα και διέφυγαν πεζή σε παρακείμενη δασική έκταση.

Κατά τον έλεγχο που ακολούθησε στο εσωτερικό των αυτοκινήτων, οι αστυνομικοί εντόπισαν (6) μη νόμιμους μετανάστες, ενώ στο πλαίσιο επιστάμενων ερευνών στην περιοχή, κατάφεραν να εντοπίσουν ένα αγροτικό αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τρίτος δράστης, στο οποίο είχε επιβιβάσει τους δύο διακινητές.

Να σημειωθεί ότι, κατασχέθηκαν και τρία οχήματα και οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, ενώ την προανάκριση ενήργησε το Τμήμα Διαχείρισης Μετανάστευσης Καβάλας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη