Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Συνεχίζεται το «πινγκ- πονγκ» κατηγοριών μεταξύ Δημοτικής Αρχής και Νίκου Γκότση

Με νέα του ανάρτηση ο πρώην Αντιδήμαρχος Φερών Νίκος Γκότσης απαντά στις κατηγορίες που του πρόσαψαν μέσω των δύο δελτίων τύπου που εξέδωσε η δημοτική αρχή και αφορούσαν έργα και ημέρες κατά τα χρόνια της θητείας του στην Δημοτική Ενότητα Φερών. Ο πρώην αντιδήμαρχος θέτει και αυτός με την σειρά του διάφορα ερωτήματα καταλήγοντας πως δεν φοβάται την προσφυγή στην δικαιοσύνη για την επίλυση των όποιων διαφορών. Δείτε το περιεχόμενο της ανάρτησης:

Να ανασκευάσω λέει σε ανακοίνωση της η πρόεδρος του Πολυκοινωνικού κ. Ποϊραζίδου, τα ψεύδη και τις συκοφαντίες για την αποψίλωση των υπηρεσιών στην Δημοτική Ενότητα των Φερών.

Μάλλον δίκιο θα έχουν. Μάλλον εγώ είμαι αυτός που άδειασε από υπαλλήλους το Δημαρχείο των Φερών, που κατέβασα τους υπολογιστές τους στην Αλεξανδρούπολη, που φόρτωνα τα έπιπλα του Δημαρχείου σε φορτηγά για να τα κατεβάσω στην Αλεξανδρούπολη, που μετακινώ τώρα με απόφαση μου, με το έτσι θέλω, την κοινωνική λειτουργό στην Αλεξανδρούπολη και δυο υπαλλήλους στην Τραϊανούπολη κατά παράβαση των συμβάσεων τους που τις μοριοδοτεί για κάθε Δημοτική Ενότητα.

Αποψίλωση είναι και όταν οι ωφελούμενοι και οι αποδέκτες υπηρεσιών χάνουν την οικειότητα με υπαλλήλους που χρόνια τους προσφέρουν υπηρεσίες και γνωρίζουν τις ανάγκες τους. Μάλλον εγώ είμαι που εκμεταλλεύτηκα τον COVID-19, για να προσλάβω την ΑΔΕΡΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΌΡΗ ΜΟΥ (πως άραγε να αισθάνονται τα μέλη του ΚΙΝ.ΑΛ).

Αν τα έκανα όλα αυτά, ζητώ συγνώμη από τους χιλιάδες ψηφοφόρους μου. Αν τα έκανε άλλος όμως, οφείλει αυτός, να ζητήσει συγνώμη. Και επειδή εγώ την δικαιοσύνη την υπολήπτομαι συμφωνώ να πάμε στα δικαστήρια. Μόνο φροντίστε να έχετε και μάρτυρες υπεράσπισης σας από κάπου, γιατί Φεριώτες ελάχιστοι θα είναι μαζί σας, με άλλους θα είναι και θα είναι εκατοντάδες.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη