Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024

Συνεχίζονται οι εγγραφές στις σχολές γονέων για όλες τις ηλικίες των παιδιών

Για 26η χρονιά θα λειτουργήσουν φέτος οι σχολές γονέων στον Έβρο από το Κέντρο Πρόληψης της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου. Οι εγγραφές ξεκίνησαν και θα διαρκέσουν έως τις 7 Οκτωβρίου.

Μέσα σ΄ ένα ευχάριστο περιβάλλον εμπιστοσύνης και ασφάλειας, οι γονείς, παίζουν, θυμούνται, συζητούν, συμμετέχουν σε βιωματικές δραστηριότητες, ενημερώνονται, μαθαίνουν, και ανταλλάσσουν απόψεις και εμπειρίες.

Σ΄ ένα κλίμα ζεστασιάς και ασφάλειας με πρωτότυπες εκπαιδευτικές τεχνικές οι γονείς μιλούν για τη σχέση τους με το παιδί τους και όλα αυτά που την υποστηρίζουν (επικοινωνία, αυτοεκτίμηση, έκφραση συναισθημάτων κλπ), μαθαίνουν νέους τρόπους επικοινωνίας (πώς να μιλάνε, πώς να ακούνε, πώς να διαπραγματεύονται) και αλλάζουν το κλίμα στην οικογένειά τους.

Μόνη προϋπόθεση για τη συμμετοχή, η διάθεση για μάθηση και επικοινωνία!

Τα μαθήματα πραγματοποιούνται από εξειδικευμένους επιστήμονες ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Κέντρου Πρόληψης (Διονυσίου Σολωμού 2 , 3ος όροφος).

Οι “ΣΧΟΛΕΣ ΓΟΝΕΩΝ” ολοκληρώνονται σε δέκα δίωρες συναντήσεις, με συχνότητα μία φορά την εβδομάδα. 

Για τις εγγραφές σας επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Κέντρου έως τη Δευτέρα 07 Οκτωβρίου 2024, στο τηλέφωνο 25510-37242 από 9.00 π.μ. – 13.00 μ.μ.

Σε περίπτωση υπεράριθμων αιτήσεων θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη