Παρασκευή 17 Μαΐου 2024

Συρίγος: Δε θα λειτουργήσει φέτος η σχολή Ψυχολογίας στο Διδυμότειχο

Ο Υφυπουργός Παιδείας Άγγελος Συρίγος πραγματοποίησε σήμερα ακόμη μία επίσκεψη στο Διδυμότειχο αναφορικά με τις εξελίξεις για την στέγαση του νέου Τμήματος Ψυχολογίας.

Ο κ.Συρίγος μετά την συνάντηση του με τον Δήμαρχο Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου ενημέρωσε πως δεν θα λειτουργήσει φέτος το Τμήμα στο Διδυμότειχο αλλά αναμένετε να λειτουργήσει την ακαδημαϊκή χρονιά 2022, αφού δεν έχει βρεθεί ακόμα λύση για την στέγαση του τμήματος.

Μέχρι στιγμής, οι γονείς και μαθητές του 3ου Δημοτικού Σχολείου αρνούνται να μετακινηθούν, παράλληλα οι γονείς και μαθητές του 1ου Γυμνασίου αρνούνται να λειτουργήσουν σε απογευματινά τμήματα. Ο Δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου επιμένει να συστεγαστούν Νοσηλευτική και Ψυχολογία στο 3ο Δημοτικό και να γίνουν οι αποθήκες του ΟΣΕ στο Ισαάκιο για μόνιμη εγκατάσταση.

Το ΔΠΘ δεν δέχεται να συστεγαστεί με τμήμα του ΔΙΠΑΕ, και προτείνει τα 3,5 στρέμματα απέναντι από το ξενοδοχείο Ερμής για τη δημιουργία της Πανεπιστημιούπολης, και η αντιπολίτευση στο Δήμο Διδυμοτείχου έχει αντιρρήσεις.

πηγή radioevros.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη