Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Σχεδιάζονται αλλαγές από το Δήμο στον τρόπο ανάπτυξης τραπεζοκαθισμάτων

Σύμφωνα με πληροφορίες του focustonevro.gr αλλαγές ετοιμάζει ο Δήμος Αλεξανδρούπολης στον τρόπο ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων.

Οι αλλαγές αυτές καθορίζονται από  δύο βασικούς παράγοντες. Ο πρώτος είναι η εφαρμογή των μέτρων προστασίας που όλοι γνωρίζουμε για την μετάδοση του COVID-19 που καθορίζει νέους κανόνες στην ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων.

Ο δεύτερος είναι οι νέες αποφάσεις της δημοτικής αρχής που θέλει να δημιουργήσει μία νέα κανονιστική διάταξη και ετοιμάζεται αυτές τις ημέρες. Η νέα κανονιστική θα αλλάξει την εικόνα και τον τρόπο λειτουργίας των καταστημάτων στην ανάπτυξη των τραπεζοκαθισμάτων τους. Αυτός είναι και ο λόγος που μέχρι τώρα δεν έχει προχωρήσει η αδειοδότηση των καταστημάτων αναφορικά με την χρήση κοινοχρήστων χώρων.
Η καθυστέρηση αυτή οφείλεται στο γεγονός ότι η δημοτική αρχή εξετάζει νέα σενάρια και τρόπους αξιοποίησης των κοινοχρήστων χώρων από τα καταστήματα εστίασης. Η πανδημία φρέναρε τους σχεδιασμούς οι οποίοι έχουν ξεκινήσει και πάλι και πρόκειται να οριστικοποιηθούν στο επόμενο διάστημα.

Πάντως και σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φαίνεται ότι θα αλλάξουν αρκετά πράγματα από τον τρόπο ανάπτυξης των τραπεζοκαθισμάτων.

Οι αλλαγές αφορούν τόσο στα σημεία που θα τοποθετηθούν τα τραπεζοκαθίσματα  όσο και στα τετραγωνικά που τελικά θα δικαιούται κάθε κατάστημα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη