Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης: “Καταγγέλλουμε την στοχοποίηση του Αντιπροέδρου από την δημοτική παράταξη «Δήμος για όλους Πρώτα Εσύ»”

Με Δελτίο Τύπου, ο Σύλλογος Εργαζομένων Δήμου Αλεξανδρούπολης καταγγέλλει την στοχοποίηση του Αντιπροέδρου του συλλόγου, Δημήτρη Παπαδόπουλου, από τη δημοτική παράταξη «Δήμος για όλους Πρώτα Εσύ» μετά την σχετική ανάρτηση της παράταξης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης, στην οποία κατηγορούσαν τον Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Εργαζομένων πως προβαίνει σε συκοφαντικές δηλώσεις σε βάρος της δημοτικής αρχής της Αλεξανδρούπολης.

Συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

Ως Σύλλογος Εργαζομένων του Δήμου Αλεξανδρούπολης και του Πολυκοινωνικού καταγγέλλουμε τη στοχοποίηση του Αντιπροέδρου του με ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από την δημοτική παράταξη «Δήμος για όλους. Πρώτα ΕΣΥ».

Ο Πρόεδρος, ο Αντιπρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού του Συλλόγου μας εκλέχτηκαν να εξυπηρετούν τα συμφέροντα των μελών τους και αυτό πράττουν. Κανένας δεν έχει δικαίωμα να λοιδορεί και να συκοφαντεί κανένα μέλος του Συλλόγου μας.

Το Δελτίο Τύπου:

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email