Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Σύμπραξη της Φιλαρμονικής Δήμου Αλεξανδρούπολης με τον Βασίλη Λέκκα

Για πρώτη  φορά η Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρούπολης θα συνεργαστεί με γνωστό τραγουδιστή σε μία εκδήλωση με μουσική και συναίσθημα, σε μνήμη των προσφύγων προγόνων μας για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή. Πιο συγκεκριμένα το Δελτίο Τύπου αναφέρει:

«Η Φιλαρμονική Δήμου Αλεξανδρούπολης από τη σύστασή της το 1928 έως και σήμερα κοσμεί με την συμμετοχή τις εκδηλώσεις του Δήμου.

Συμμετέχει σε εθνικές εορτές, σε θρησκευτικές εκδηλώσεις, σε επετειακές συναυλίες, σε αθλητικές εκδηλώσεις, σε φεστιβάλ και εκδηλώσεις εντός αλλά και εκτός ορίων του Δήμου Αλεξανδρούπολης.
Στο ρεπερτόριό της ανήκουν εμβατήρια, ύμνοι, παραδοσιακά, έντεχνα ελληνικά και ξένα μουσικά κομμάτια.

Φέτος για πρώτη φορά στην ιστορία της θα συνεργαστεί με γνωστό τραγουδιστή! Σε μια εκδήλωση με μουσική και συναίσθημα, σε μνήμη των προσφύγων προγόνων μας για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από τη Μικρασιατική καταστροφή.

Η Φιλαρμονική του Δήμου Αλεξανδρούπολης σας προσκαλεί το Σάββατο 2 Ιουλίου, στο θέατρο Αλτιναλμάζη στη συναυλία για τα 100 χρόνια μνήμης από τη Μικρασιατική καταστροφή με τον Βασίλη Λέκκα με τραγούδια του Μίκη Θεοδωράκη αλλά και άλλων Ελλήνων συνθετών.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη