Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Σ.Παναγούτσος: «Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η επίτευξη του στόχου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να επανέλθει στην πολιτική σκηνή ως πρωταγωνιστής»

Με αφορμή την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων της εκλογικής αναμέτρησης της 21ης Μαΐου και την επάνοδο του κόμματος ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής, ο Στέλιος Παναγούτσος, υποψήφιος Βουλευτής του κόμματος εξέδωσε ευχαριστήριο μήνυμα κάνοντας αναφορά τόσο στην ενδυνάμωση του κόμματος ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής όσο και στο προσωπικό του αγώνα.

«Με δεδομένα τα αποτελέσματα των εκλογών, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους αυτούς που με στήριξαν και όλους αυτούς που με τίμησαν με την ψήφο τους. Ήταν για μένα μια πρωτόγνωρη εμπειρία με πολλές ικανοποιήσεις και λίγες απογοητεύσεις.

Αυτό που μετράει περισσότερο είναι η επίτευξη του στόχου του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής να επανέλθει στην πολιτική σκηνή ως πρωταγωνιστής. Είναι φανερό ότι οι επόμενες εκλογές θα είναι ακόμη πιο κρίσιμες για το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής διότι ο στόχος θα είναι ακόμη πιο ψηλά. Και αυτός θα είναι μια ισχυρή αλλά ουσιαστική, προγραμματική αντιπολίτευση, που θα καταφέρει να αντιπαρατεθεί στη συντηρητική κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Η περαιτέρω ενίσχυση του ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής είναι μονόδρομος πλέον για τη Σοσιαλδημοκρατία στην Ελλάδα».
Στέλιος Παναγούτσος
Υποψήφιος Βουλευτής ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη