Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τί αναφέρει η Αστυνομία για το τροχαίο με τους 8 τραυματίες σε διακίνηση μεταναστών

8 άτομα μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο από το τροχαίο που σημειώθηκε στο ύψος του Αρδανίου στον Έβρο κατά τη διάρκεια της διακίνησης παράνομων μεταναστών. Για το περιστατικό υπήρξε εκτενές και έγκυρο ρεπορτάζ από το focustonevro.gr με φωτογραφίες από το τόπο του τροχαίου ατυχήματος που μπορείτε να δείτε εδώ.

Για το τροχαίο υπήρξε και η επίσημη ανακοίνωση της αστυνομίας η οποία αναφέρει:

Το πρωί της Τρίτης, αστυνομικοί του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης με τη συνδρομή αξιωματούχων του FRONTEX συνέλαβαν έναν αλλοδαπό διακινητή, διότι οδηγώντας Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο μετέφερε παράνομα στην ενδοχώρα επτά (7) μη νόμιμους μετανάστες.

Αναλυτικότερα, στην Εθνική Οδό Αρδανίου – Ορμενίου, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο αλλοδαπός, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε και συνέχισε την πορεία του, αναπτύσσοντας ταχύτητα και οδηγώντας επικίνδυνα.

Τελικά, στο ύψος του οικισμού Αρδανίου οι αστυνομικοί εντόπισαν το όχημα να έχει ακινητοποιηθεί μετά από πρόσκρουση σε προστατευτικές μπάρες και με τη συνδρομή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας όλοι οι επιβαίνοντες (διακινητής και διακινούμενοι) απεγκλωβίστηκαν από αυτό και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για νοσηλεία.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη