Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

“Τακούνι στο Λεπτό” Ένα κατεξοχήν ανδρικό επάγγελμα που κατέκτησαν δυο δεξιοτέχνες γυναίκες

“Ότι αξίζει τον κόπο να φτιαχτεί, αξίζει να φτιαχτεί σωστά.”
Με αυτό το πρακτικό και χρήσιμο μήνυμα υποδέχονται τους πελάτες τους η Ρίτα και η Δήμητρα στο τσαγκαράδικο «τακούνι στο λεπτό» στην Αλεξανδρούπολη.


Με ένα ζεστό χαμόγελο παραλαμβάνουν τα ταλαιπωρημένα παπούτσια σας και τα μετατρέπουν σε καινούργια, έτοιμα να χρησιμοποιηθούν ξανά και ξανά.
Η θεωρία ότι ο τσαγκάρης είναι ένα ανδρικό επάγγελμα… καταρρίπτεται όπως και τόσα όλα.
Η Δήμητρα Μελίδου και η Ρίτα Γαλεντερίδου έχουν αποδείξει όσα χρόνια λειτουργεί το κατάστημα ότι η δεξιότητα που έχουν σε συνδυασμό  με την αντίληψη και τον επαγγελματισμό φέρνουν τα καλύτερα αποτελέσματα. Άλλωστε ως γυναίκες ξέρουν πολύ καλύτερα τι θα πει ταλαιπωρημένο παπούτσι.


Μια σειρά από χρήσιμες υπηρεσίες σας περιμένουν στο τσαγκαράδικο «Τακούνι στο λεπτό». Μαζί με τις επιδιορθώσεις υποδημάτων μπορεί κανείς να προσθέσει και τις επιδιορθώσεις σε δερμάτινες τσάντες αλλά και ότι έχει σχέση με το δέρμα. Ακόμη, προϊόντα περιποίησης παπουτσιών σας περιμένουν για να διατηρήσετε τα αγαπημένα σας παπούτσια σαν καινούργια.


Σε όλα αυτά θα προσθέσουμε ότι στο «Τακούνι στο λεπτό»  μπορεί κανείς να βρει λύσεις που σχετίζονται με κλειδιά. Αντικλείδια για όλα τα είδη κλειδαριών, για πόρτες θωρακισμένες και λουκέτα.

Όλα αυτά τα μικρά πράγματα που μπορεί να μας ταλαιπωρήσουν στην καθημερινότητά μας  λύνονται ‘στο λεπτό’ στο κατάστημα της Ρίτας και της Δήμητρας «Τακούνι στο λεπτό» που βρίσκεται στην κάθοδο Ιωακείμ Καβύρη 27 στην Αλεξανδρούπολη. Τηλ: 6971 531 547

Τελικά το τσαγκαράδικο… είναι γυναικεία υπόθεση.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη