Κυριακή 19 Μαΐου 2024

Τα απίθανα Nerf Fortnite βγαλμένα από βιντεοπαιχνίδι από το etoy.gr

Τι είναι το Nerf Fortnite;

Ο εκτοξευτής Nerf Fortnite της εταιρείας Hasbro έχει εμπνευστεί από τον εκτοξευτή που χρησιμοποιείται στο παιχνίδι Fortnite, με το χρώμα και την εμφάνιση του διάσημου βιντεοπαιχνιδιού! Χρησιμοποίησε τον εκτοξευτή Nerf με τα αυθεντικά βελάκια NERF για να παίξεις στα αλήθεια το Fortnite. 

Πώς χρησιμοποιείται;

Χρησιμοποίησε τις διάφορες δυνατότητες του, όπως το κουμπί επιταχυντή για να δώσεις επιπλέον ισχύ στον μηχανισμό και τράβα τη σκανδάλη για να εκτοξεύσεις το βέλος. Το προϊόν διατίθεται σε συσκευασία που περιέχει αρκετά βελάκια για να γεμίσεις την κάνη και είναι τελείως ασφαλές. 

Χαρακτηριστικά

Σημάδεψε εύκολα τον στόχο σου ανάμεσα από τις 2 διόπτρες στο πάνω μέρος του εκτοξευτή για να ευθυγραμμίσεις τη βολή σου. Τα βέλη του Nerf Fortnite έχουν σχεδιαστεί για σκόπευση σε μεγάλες αποστάσεις, έχουν δοκιμαστεί και εγκριθεί και έχουν καλή απόδοση και ποιότητα. Είναι κατασκευασμένα από αφρολέξ ώστε να έχουν καλύτερη ευελιξία. 

Χρησιμοποίησε το Nerf Fortnite για απίστευτη δράση εντός ή εκτός του σπιτιού! Το μόνο που θα χρειαστείς είναι μπαταρίες, γιατί σε μερικά μοντέλα δεν περιέχονται. 

Ενδεικτικά μοντέλα είναι:

1. Nerf Fortnite Micro Lama (E6747)

2. Nerf Fortnite DG (E7521)

3. Nerf Fortnite SR Blaster (E9391)

4. Nerf Fortnite Pump 5G (F0318)

Περισσότερες πληροφορίες στο https://etoy.gr/

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη