Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Τα είπαν δήμαρχος Αλεξανδρούπολης και ΓΓ Υπουργείου Δικαιοσύνης για το θέμα της ανέγερσης νέου δικαστικού μεγάρου στην Αλεξανδρούπολη

Στο πλαίσιο της επίσκεψης που πραγματοποίησε τις προηγούμενες ημέρες στην Θράκη ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Πάνος Αλεξανδρής συναντήθηκε στην Αλεξανδρούπολη με τον δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη.

Αναπόφευκτα η συζήτηση επικεντρώθηκε στην ανέγερση νέου δικαστικού μεγάρου στην πρωτεύουσα του Έβρου, ένα αίτημα χρόνιο και διαρκές του νομικού κόσμου και της τοπικής κοινωνίας.

Ο κ. Αλεξανδρής διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την ανεπάρκεια των υφιστάμενων υποδομών για την εξυπηρέτηση του δικαστικού έργου και τόνισε ότι προτεραιότητα του Υπουργείου είναι η δρομολόγηση των ενεργειών για την ανέγερση ενός σύγχρονου και λειτουργικού Δικαστικού Μεγάρου, ικανού να φιλοξενήσει όλες τις δομές του Υπουργείου στην Αλεξανδρούπολη.

«Η ανέγερση ενός νέου, σύγχρονου και λειτουργικού Δικαστικού Μεγάρου στην πόλη της Αλεξανδρούπολης αποτελεί άμεση αναγκαιότητα και ένα διαχρονικό και πάγιο αίτημα του νομικού και δικαστικού κόσμου της πόλης, αλλά και συνολικά της τοπικής κοινωνίας» ανέφερε χαρακτηριστικά με ανάρτησή του σε δημοφιλή ιστοσελίδα κοινωνικής δικτύωσης ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email