Τετάρτη 8 Μαΐου 2024

Τα νέα ονόματα που έρχoνται στην σκηνή του “Άρδα 2023”

Μετά τον Γιώργο Σαμπάνη, που θα ανοίξει την φετινή 27η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2023 το radioevros.gr αποκαλύπτει τα νέα ονόματα που θα βρεθούν στην σκηνή του Άρδα Η Ελένη Φουρέιρα θα ανέβει στην σκηνή του Άρδα το Σάββατο 29 Ιουλίου και αναμένεται να ξεσηκώσει το κοινό!


Την παρουσία της στην 27η Συνάντηση Νέων γνωστοποίησε η ίδια, ως σταθμό της μεγάλης της καλοκαιρινής περιοδείας στην Ελλάδα «Reborn Tour» και επιβεβαιώνουν και αποκλειστικές πληροφορίες του radioevros.gr. Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Φουρέιρα αναμενόταν να εμφανιστεί στην περσινή διοργάνωση του φεστιβάλ, ωστόσο η συναυλία της ακυρώθηκε “για λόγου υγείας” – όπως και κάποιες ακόμα εμφανίσεις της σε άλλους σταθμούς της περσινής της περιοδείας στην συνέχεια – και στην θέση της εμφανίστηκαν οι Anastasia και Onirama.

Ίσως από τύχη – ή και όχι – , η φετινή της εμφάνιση προγραμματίστηκε και πάλι για την προτελευταία ημέρα του Φεστιβάλ, το Σάββατο.
Οι εκπληκτικοί Locomondo θα ανέβουν φέτος στην σκηνή της 27η Συνάντηση Νέων ΑΡΔΑΣ 2023 στις Καστανιές! Το συγκρότημα ανακοίνωσε την εμφάνισή του στην σκηνή του Άρδα την δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης, την Πέμπτη 27 Ιουλίου.


Με αυτές τις προσθήκες το πρόγραμμα που έχει αποκαλύψει το radioevros.gr εώς τώρα για τρεις από τις πέντε ημέρες του φεστιβάλ έχει ως εξής:
Τετάρτη 26 Ιουλίου – Γιώργος Σαμπάνης
Πέμπτη 27 Ιουλίου – Locomondο
Σάββατο 29 Ιουλίου – Ελένη Φουρέιρα
Σημειώνεται ωστόσο πως παρά το γεγονός ότι απομένει ένας μόλις μήνας για το φεστιβάλ ακόμα η διοργάνωση του φεστιβάλ δεν έχει προχωρήσει επίσημα στην ανακοίνωση ονομάτων ωστόσο επιβεβαίωσαν την παρουσία των Locomondo σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης.
ΠΗΓΗ: radioevros.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email