Παρασκευή 29 Μαρτίου 2024

Τα παράπονα στον Δήμαρχο είπαν οι κάτοικοι της Παλαγίας

Στο Δημαρχείο της Αλεξανδρούπολης βρέθηκαν κάτοικοι της Παλαγίας προκειμένου να διαμαρτυρηθούν για το πρόβλημα που έχει προκύψει με την οδική σύνδεση του οικισμού καθώς είναι σε εξέλιξη η κατασκευή της περιφερειακής οδού.

Σύμφωνα με τον Δήμο Αλεξανδρούπολης και το Δελτίο Τύπου που εστάλη μετά τη συνάντηση:

«Ενόσω το έργο της νέας περιφερειακής οδού Αλεξανδρούπολης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, τα παράπονα των κατοίκων της Παλαγίας λόγω του αποκλεισμού του δρόμου προς την Παλαγία και της σχετικής παράκαμψης που πρέπει να ακολουθείται πλέον από τους οδηγούς διατυπώθηκαν ενώπιον του Δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου σε συνάντηση που πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τετάρτης.

Στη συνάντηση συμμετείχαν κάτοικοι του οικισμού της Παλαγίας, εκπρόσωποι του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Παλαγίας «Μέγας Αλέξανδρος» με τον πρόεδρο του Διοικητικού του Συμβουλίου Παύλου Στεφανίδη, ο Αντιδήμαρχος Ποιότητας Ζωής και Τεχνικών Υπηρεσιών Σάββας Σεφεριάδης, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ναϊτίδης, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, η Διοικητής Τροχαίας Θεοπούλα Χατζηπαύλου και ο εκπρόσωπος του Αστικού ΚΤΕΛ Αλεξανδρούπολης Ηλίας Σιδηρόπουλος.

Παρουσιάστηκαν τα προβλήματα μετακίνησης των κατοίκων, που κατά κύριο λόγο επικεντρώνονται στην μεγαλύτερη απόσταση που οφείλουν στο εξής να διανύουν αλλά και στην κακή κατάσταση του οδοστρώματος της παράκαμψης, όπου κυριαρχούν οι καθιζήσεις, η έλλειψη σήμανσης, μέτρων ασφαλείας και προστατευτικών κιγκλιδωμάτων. Η εποικοδομητική συζήτηση, στην οποία διατυπώθηκαν προτάσεις από τους κατοίκους και τρόποι αντιμετώπισης των προβλημάτων έληξε με την συμφωνία αποστολής των προτάσεων στην  Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κατασκευής και Συντήρησης Συγκοινωνιακών Υποδομών (Ε.Υ.Δ.Ε. Κ.Σ.Σ.Υ.) του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών.»

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη