Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Τα τρόπαια της επικής σεζόν της ΑΕΚ έρχονται στην Αλεξανδρούπολη

Μετά από πολλά αιτήματα από μεμονωμένους φιλάθλους της ΑΕΚ, αλλά και συλλογικούς φορείς από πολλά μέρη της Ελλάδας, η ΠΑΕ ΑΕΚ δίνει την ευκαιρία στον κόσμο της να δει από κοντά τα τρόπαια του φετινού ιστορικού νταμπλ της ομάδας του Ματίας Αλμέιδα.

Μέσα στις αμέσως επόμενες μέρες τα τρόπαια του Πρωταθλήματος και του Κυπέλλου θα παρουσιάζονται σε επιλεγμένα μέρη σε διάφορες πόλεις της χώρας. Με έμφαση σε αυτές που χαρακτηρίζονται από την ταύτιση τους με το προσφυγικό στοιχείο και κυρίως σε αυτές που συνδέονται και με τις τοποθεσίες από τις Αξέχαστες Πατρίδες, που αναφέρονται και στις θύρες της OPAP Arena.

Σε αυτήν την λίστα των πόλεων δεν θα μπορούσε να λείψει η Αλεξανδρούπολη. Όπως ανακοινώθηκε με σχετική ανάρτηση από τα μέσα κοινωνική δικτύωσης τα τρόπαια από το πολυπόθητο νταμπλ θα βρίσκονται στην Αλεξανδρούπολη το Σάββατο 10 Ιουνίου και την Κυριακή 11 Ιουνίου. Πιο συγκεκριμένα το Σάββατο από τις 09:00 έως τις 14:00 και το απόγευμα 18:00 με 22:00 ενώ την Κυριακή 11 Ιουνίου 09:00 με 13:00 θα βρίσκονται στο ξενοδοχείο Grecotel στην αίθουσα Τένεδος.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ καλούν τους φίλους της ομάδας να δουν από κοντά τα τρόπαια και να φωτογραφηθούν μαζί τους ξαναζώντας τις μοναδικές στιγμές που τους χάρισε η ομάδα τους με την κατάκτηση Πρωταθλήματος και Κυπέλλου για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στην συνέχεια τα τρόπαια θα συνεχίσουν το ταξίδι τους στην γειτονική Κομοτηνή 12 και 13 Ιουνίου. Άλλωστε να θυμίσουμε ότι η Κομοτηνή είναι η πόλη καταγωγής του Πέτρου Μάνταλου, ενός από τους κορυφαίους και δημοφιλείς παίκτες του Δικεφάλου.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη