Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Τα 60 χρόνια παρουσίας του γιόρτασε ο ΝΟΑ στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης

Ο Ναυταθλητικός Όμιλος Αλεξανδρούπολης διοργάνωσε την  14η ALEXANDROUPOLIS ΝΟΑ REGATTA χρονιά που ο όμιλος  γιορτάζει τα 60 χρόνια παρουσίας του στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης και στο χώρο του Ναυταθλητισμού . Στον αγώνα συμμετείχαν αθλητές κατηγοριών optimist, ILCA4 και ILCA 7 από 6 χώρες , Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Τουρκία, Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ουκρανία. Ο αγώνας διεξήχθη 18-21/7 ενώ προηγήθηκαν  δυο training camps ένα για  σκάφη ILCA4 το οποίο διοργάνωσε η Ελληνική Ιστιοπλοική Ομοσπονδία με τον ΝΟΑ με τους Luka Radelic και τον Ολυμπιονίκη Τάσο Μπουντούρη και ένα για  optimist που  διοργάνωσε ο ΝΟΑ με τον προπονητή Νικήτα Κεχαγιόγλου.

 Ο ΝΟΑ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο με την Δέσποινα Γιαννακίδου στα κορίτσια στην κατηγορία ILCA4 U16  , ενώ στην ιδια κατηγορία συμμετείχε ο Γιαννακίδης Γρηγόρης για πρώτη φορά σε αυτή την κατηγορία

Στα optimist συμμετείχαν οι αθλητές  Χρυσοχοού Δημήτρης -Μάριος , Σωτηριάδης Παναγιώτης και Χαλιλίδης Παναγιώτης . Ο Σωτηριάδης Παναγιώτης βραβεύτηκε μαζί με τους αθλητές με ετος γέννησης το 2015 που συμμετείχαν στον αγώνα ως οι μικρότεροι αθλητές .  Συγχαρητήρια στον προπονητή Μιχάλη Μιχαηλίδη .

Ο ΝΟΑ ευχαρίστησε το δήμαρχο Γιάννη Ζαμπούκη και τον Δήμο Αλεξανδρούπολης για την συνδρομή και υποστήριξη στο θεσμό της ρεγκάτας καθώς και την εταιρεία Gastrade που στο πλαίσιο της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης  υποστηρίζει δράσεις ναυταθλητισμού για παιδιά επιβραβεύοντάς την συμμετοχή και τις διακρίσεις των μικρών αθλητών, την οικογένεια Καιρίδη για την στήριξή και το ενδιαφέρον της  στον ναυταθλητισμό  και  το ξενοδοχείο Alexander Beach Hotel  για την ανελλιπή υποστήριξη του στον αγώνα.

Θερμές ευχαριστίες, στον πρόεδρο της επιτροπής αγώνα Γιάννη Παυλίδη και στα μέλη Μαρια Τσεκούρα, Μιχάλη Καρασταμάτη, Γιαννακίδη Θόδωρο, Μιχάλης Μιχαηλίδης , Κούρτη Μαρία, Αγγελο Σιμσιρίκη,  Γραμμενούδη Κώστα, Ειρήνη  Ριγα, Γιαννούλα Γιώργο, Κωνσταντίνα Καιρίδη, Λεωνίδας Κουτελά, Γιώργο Στεφανίδη, Ιωάννη Χατζηκωνσταντινίδη , Θανάση Κασαπίδη, Σιμσιρίκη Αγγελο, Μαριάννα Χατζοπούλου, στους κριτές του αγώνα Stanislav Kasarov (BUL), Sevdalin Atanasov (BUL),  Κωστα Τσαντίλη (GRE), Κατερίνα Γουλελιού (GRE) και στην Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την συνεχή της  παρουσία.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη