Παρασκευή 26 Απριλίου 2024

Τελευταία ενημέρωση: Εικόνες και βίντεο από το πύρινο μέτωπο της πυρκαγιάς που καίει από το μεσημέρι στην περιοχή της Λευκίμμης του Δήμου Σουφλίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται η πυρκαγιά που καίει από το μεσημέρι βορειοδυτικά του οικισμού της Λευκίμμης του Δήμο Σουφλίου. Ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες από τα εναέρια μέσα, παράλληλα επιχειρούν και πεζοπόρα τμήματα προσπαθώντας να δημιουργήσουν αντιπυρικές ζώνες για να σταματήσουν το μεγάλο μέτωπο της πυρκαγιάς που ξέσπασε λίγο μετά το μεσημέρι της Παρασκευής έξω από τον οικισμό της Λευκίμμης του Δήμου Σουφλίου στον Έβρο.

Μέχρι αυτήν την ώρα λίγο μετά τις οκτώ το απόγευμα της Παρασκευής η φωτιά καίει ανεξέλεγκτη και έχει μείνει λίγος χρόνος για τα εναέρια μέσα να ελέγξουν τα μέτωπα πριν βραδιάσει και σταματήσουν να επιχειρούν. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ένταση των ανέμων παραμένει δυνατή και δυσχεραίνει το έργο των πυροσβεστικών δυνάμεων. Στο πλευρό των πυροσβεστών βρίσκονται δυνάμεις του στρατού αλλά και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου Σουφλίου με τα μηχανήματα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email