Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Τελικά…άλλο πληροφόρηση, άλλο ενημέρωση…

Η διαφοροποίηση ανάμεσα στις δύο αυτές έννοιες φαίνεται ότι έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην τελευταία εξέλιξη της διακοπής της πληροφόρησης από την Διοίκηση του Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης προς την ΕΡΤ Ορεστιάδας και από κει διαδοχικά σε όλα τα υπόλοιπα ΜΜΕ.

Τα νέα δεδομένα μετά τις εξηγήσεις του Διοικητή του ΠΓΝΑ Βαγγέλη Ρούφου στον ραδιοφωνικό σταθμό MAXIMUM και στον δημοσιογράφο Δημήτρη Κολιό προκαλούν νέα ερωτήματα, ιδιαίτερα σημαντικά, για τα οποία θα πρέπει κάποια στιγμή να δοθούν απαντήσεις. Όχι τώρα όμως…Τώρα είναι ώρα μάχης!

Τα ερωτήματα αφορούν για το ποιος έδινε τις πληροφορίες, και μάλιστα άτυπες, αν είχε την έγκριση κάποιου ή όχι, αν όλα όσα μαθαίναμε μέχρι προχθές ήταν έγκυρα, και αν αυτό μέρος ήταν μέρος μιας συμφωνίας που είχε γίνει αποκλείοντας όλους τους υπόλοιπους.

Εν κατακλείδι, η αξία της ενημέρωσης είναι αδιαμφισβήτητη, και ειδικά στις τωρινές συνθήκες της πανδημίας, προστατεύει και οχυρώνει την δημόσια υγεία έναντι της άγνοιας, η οποία όχι μόνο δεν βοηθάει, αλλά πολλές φορές οδηγεί και σε λάθος συμπεράσματα.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη