Σάββατο 27 Απριλίου 2024

Την πίτα του έκοψε ο Σύλλογος της Κίρκης παρουσία του Μητροπολίτη Κομοτηνής

Ο Σεβ. Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής ευλόγησε την πίτα του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης στην δοξολογία που τελέστηκε την Κυριακή στην Κίρκη. Σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του Συλλόγου:

“Με τη δέουσα επισημότητα πραγματοποιήθηκε στον κατάμεστο Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου η κοπή της Βασιλόπιτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Κίρκης, το πρωί της Κυριακής 22 Ιανουαρίου 2023.

Την Βασιλόπιτα ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαρωνείας και Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων μετά το πέρας της Αρχιερατικής Θείας Λειτουργείας.

Το παρών έδωσαν: Οι Βουλευτές Έβρου Χρήστος Δερμεντζόπουλος, Σταύρος Κελέτσης και Νατάσα Γκαρά, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου κ. Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ. Γιάννης Ζαμπούκης, ο Υποδιοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αλεξανδρούπολης κ. Δημήτρης Λυκίδης, ο περιφερειακός σύμβουλος κ. Κωνσταντίνος Εξακουστός, ο Πρόεδρος της Κοινότητας Κίρκης κ. Χρήστος Καραμπατζάκης, ο Πρόεδρος της ΕΠΟΦΕ κ. Δημήτρης Κελεμίδης

Τυχεροί της βασιλόπιτας ήταν οι Βουλευτές Έβρου Σταύρος Κελέτσης και Νατάσα Γκαρά καθώς το νόμισμα βρέθηκε ανάμεσα στα δυο κομμάτια τους.”

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email