Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2024

Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα πέτυχε η Αλεξανδρούπολη FC- Eπικράτησε με 6-1!

Την πρώτη της νίκη στο Πρωτάθλημα και μάλιστα με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο, πέτυχε η Αλεξανδρούπολη FC, η οποία κόντρα στα Μουδανιά, επικράτησε με σκορ 6-1! Εκτός από το επιθετικό ξέσπασμα της Αλεξανδρούπολης, ο Νίκος Μπαχαρίδης είδε και τον 17χρονο Σάββα Γκιουρτζίδη να κάνει το παιχνίδι της ζωής του, αφού με ένα γκολ και μια ασίστ, μετατράπηκε σε πρωταγωνιστή.

Το πρώτο ημίχρονο ανήκε ολοκληρωτικά στους γηπεδούχους, επιβάλλοντας το ρυθμό τους από το πρώτο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 8´ ο Γκαϊδατζής άνοιξε το σκορ για την FC, ξεμπλοκάρωντας την ομάδα του, πετυχαίνοτας το γκολ που τόσο πολύ αναζητούσε στα προηγούμενα παιχνίδια. Στο 18’, μετά από εξαιρετική πάσα του Γκιουρτζίδη, ήταν σειρά του Βαρσαμίδη να βρει δίχτυα, γράφοντας το 2-0. Στο 40’, ο 17χρονος Γκιουρτζίδης έδειξε για ακόμα μία φορά το ταλέντο του, πετυχαίνοντας ένα γκολ ποίημα, χορεύοντας κυριολεκτικά την αντίπαλη άμυνα. Περνώντας τρεις προσωπικούς του αντιπάλους, έκανε το σουτ και σημείωσε ένα πανέμορφο τέρμα, στέλνοντας την ομάδα του στα αποδυτήρια με το 3-0.

Το δεύτερο 45λεπτο ξεκίνησε με τα Μουδανιά να μειώνουν το σκορ με εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Ζαχαράκη στο 47’. Ωστόσο η απάντηση της FC ήταν άμεση, με τον Κ. Πατσιώρα, να κάνει το 4-1 στο αμέσως επόμενο λεπτό. Ωστόσο οι παίκτες του Νίκου Μπαχαρίδη δεν σταμάτησαν εκεί, με τις αλλαγές που έγιναν να δίνουν επιπλέον αέρα στην ομάδα και φυσικά περισσότερα γκολ. Στο 76’ σκόραρε και ο Μουρατίδης, κάνοντας το 5-1 ενώ από τον πίνακα των σκόρερ δεν έλλειψε και ο Κυριζάκης, που βρήκε δίχτυα στο 81’, διαμορφώνοντας το τελικό 6-1.

-Πριν την έναρξη του αγώνα, κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή, στην μνήμη του αδικοχαμένου ποδοσφαιριστή της Εθνικής μας και του Παναθηναϊκού, Τζωρτζ Μπάλντοκ.

Αλεξανδρούπολη FC: Κοτσάκης, Φουρλατάρας, Ράλλης, Καρτσαμπάς (45’ Μουρατίδης), Σωτηράκης, Ψάλτης, Γκιουρτζίδης (63’ Α. Πατσιώρας), Ντεμπά, Γκαϊδατζής (63’ Κυριζάκης), Κ. Πατσιώρας (63’ Μωραΐτης), Βαρσαμίδης (45’ Παπαδάκης)

ΠΟ Μουδανίων: Οικονομίδης, Αθανασιάδης, Ματθαίου, Φικάϊ, Ταουσάνης, Ζαχαράκης, Κελπάνης, Παναγιωτίδης, Κουτσιούδης, Ζαφειρόπουλος, Σακκελαρίου

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email