Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2024

Τι να κάνεις μια ολόκληρη ημέρα στην Αλεξανδρούπολη; Οι τρεις καλύτερες επιλογές

Η Αλεξανδρούπολη είναι μια πόλη που σίγουρα αξίζει να την επισκεφτείς οποιαδήποτε εποχή του χρόνου. Είτε για τις όμορφες θάλασσες της, είτε μια περιήγηση στους αρχαιολογικούς χώρους της και στα μουσεία της, είτε για μια εξόρμηση στις φυσικές ομορφιές του νομού. Εμείς όμως είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε να συνδυάσεις την επίσκεψη σου αυτή, με καλό φαγητό και διασκέδαση!

Το τρίπτυχο για μια επιτυχημένη γαστρονομική εμπειρία, δεν θα μπορούσε να είναι άλλο από το καφές-φαγητό-γλυκό! ‘Έχουμε λοιπόν να σου προτείνουμε τρία εγγυημένα στέκια της πόλης που θα σε αφήσουν απόλυτα ικανοποιημένο.

Σίγουρα η στάση για ένα καφέ ή κάποιο ρόφημα είναι απαραίτητη. Το Fleur de Lis” είναι ο καταλληλότερος προορισμός και βρίσκεται στην καρδιά της πόλης! Ο ζεστός και φιλόξενος χώρος, το εξυπηρετικό του προσωπικό, η δυνατότητα να συνδυάσεις τον καφέ σου, το ρόφημα σου, το cocktail σου, με κάποιο γεύμα, είτε αυτό είναι πρωινό, brunch, μεσημεριανό ή κάποιο fingerfood, αλλά και η κεντρική τοποθεσία του που σου επιτρέπει να κάνεις την βόλτα σου στην τοπική αγορά της πόλης, αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη επιλογή για να καλύψει όλες σου τις ανάγκες.

Η Αλεξανδρούπολη είναι ιδιαίτερα φημισμένη για τις πλούσιες και αυθεντικές της γεύσεις. Το σίγουρο δίλημμα που τίθεται στον επισκέπτη είναι το εξής: Ψάρι και θαλασσινά ή κρεατικά; Το «ΜΑΣΑ ΣΟΥΡΑ» μπορεί να σου προσφέρει και τα δύο. Μπορεί να σου εγγυηθεί ποιοτικά και φρέσκα ψαρικά και θαλασσινά και παράλληλα ντόπια καλομαγειρεμένα κρεατικά. Ανεξαρτήτως επιλογής, η τοποθεσία του με θέα το θρακικό πέλαγος σε συνδυασμό με τις παραδοσιακές και πεντανόστιμες γεύσεις του, θα ικανοποιήσουν κάθε προσδοκία!

Το γαστρονομικό ταξίδι στις γεύσεις της Αλεξανδρούπολης, δεν θα μπορούσε να λάβει τέλος, χωρίς να επισκεφτείς ένα από τα καταστήματα «ΣΑΛΓΚΑΜΗ», για να ολοκληρώσεις την ημέρα σου με τον πιο γλυκό τρόπο . Αποτελεί ένα από τα πιο παλιά και παραδοσιακά καταστήματα της πόλης, που παρέχει μια τεράστια ποικιλία σε αρτοσκευάσματα και γλυκά, τα οποία δημιουργούνται με αγνά και εκλεκτά υλικά. Εάν καταφέρεις να το επισκεφτείς, μη παραλείψεις να δοκιμάσεις τους ολόφρεσκους και γευστικούς κουραμπιέδες του. Σίγουρα δεν θα σε απογοητεύσουν!

Ελπίζουμε οι προτάσεις μας να φανούν άξιες των προσδοκιών σας και να κάνουν την επίσκεψη σας στην πόλη μας αξέχαστη!

Πηγή: visitalexandroupoli.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη