Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας: Σειρά ενημερωτικών δράσεων από τον Πρόεδρο του τμήματος με σκοπό την ανάδειξη της σχολής

Μια εξαιρετική ενέργεια από τον κ. Χρήστο Χατζησαββίδη, Πρόεδρο του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης Ορεστιάδας, ο οποίος ολοκλήρωσε μια σειρά σημαντικών δράσεων σε διάφορα Λύκεια της χώρας με σκοπό την ενημέρωση των παιδιών για τις σπουδές τους στο Τμήμα Αγροτικής Ανάπτυξης αλλά και την ανάδειξη των ευκαιριών που μπορεί να προσφέρει το Τμήμα στους φοιτητές.

Η ανάρτηση του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης.

Τις τελευταίες εβδομάδες ο Πρόεδρος του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, Καθηγητής Χρήστος Χατζησαββίδης, πραγματοποίησε μία σειρά ενημερωτικών δράσεων σε μαθητές λυκείων διαφόρων περιοχών της χώρας μας για το προπτυχιακό και μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης, τις υποδομές του και τις ευκαιρίες που προσφέρει στους φοιτητές του. Επίσης ανέλυσε τις προοπτικές επαγγελματικής αποκατάστασης για τους αποφοίτους και συζήτησε με τους μαθητές για τις γεωπονικές σπουδές στην Ελλάδα και το επάγγελμα του γεωπόνου.

Δείτε αναλυτικά την παρουσίαση του Τμήματος Αγροτικής Ανάπτυξης στο παρακάτω video.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη