Παρασκευή 19 Απριλίου 2024

ΤΟΕΒ Φερών – Πέπλου: Καμία βεβαίωση στους παραγωγούς αν δεν έχουν ξοφλήσει τις οφειλές τους – “Υπάρχει και η νόμιμη οδός”

Με ομόφωνη απόφαση το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού αποφάσισε να μην χορηγεί προς τους παραγωγούς καμία βεβαίωση (ΟΠΕΚΕΠΕ ,πολλαπλή συμμόρφωση ,απονιτροποίηση , μεταβίβαση γης) εάν και εφόσον δεν έχει γίνει πλήρης εξόφληση των οφειλών τους! Η απόφαση αυτή πάρθηκε με κριτήριο την οικονομική εξυγίανση του οργανισμού και εντέλει την οικονομική προστασία και συμφέρων των αγροτών!

Επίσης το διοικητικό συμβούλιο του οργανισμού ενημερώνει τους παραγωγούς ότι σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής έλεγχο των δεδομένων που έλαβε ο οργανισμός από τον ΟΠΕΚΕΠΕ και την σύγκριση με τα δηλωθέντα στρέμματα του οργανισμού ,μόνον για την καλλιεργητική χρονιά του 2020 βρέθηκαν πάνω από 8000 στρέμματα τα οποία δεν έχουν δηλωθεί!

Τις επόμενες ημέρες θα σταλούν προς τους παραγωγούς που εξαπάτησαν των οργανισμό και δεν είχαν κάνει σωστή δήλωση ατομικά ειδοποιητήρια με της πάγιες χρεώσεις, παρακαλούμε για την άμεση εξόφληση των οφειλών τους.
Για όσους δεν συμμορφωθούν θα ακολουθηθεί η νόμιμη οδός . Ο έλεγχος θα συνεχιστεί μέχρι να εξασφαλιστεί στο απόλυτο η νομιμότητα !

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη