Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2024

“Τοπία Πόλεων” παρουσιάζει στο Νομαρχείο ο ζωγράφος Γιάννης Βαρσαμούδης

 «Τοπία Πόλεων» έχει τίτλο η έκθεση ζωγραφικής του καλλιτέχνη Γιάννη Βαρσαμούδη, τα εγκαίνια της οποίας πραγματοποιούνται την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 8:30 μ.μ., στο Νομαρχείο στην Αλεξανδρούπολη.

Η έκθεση θα λειτουργεί καθημερινά ως τις 17 Αυγούστου από τις 20:00 μέχρι τις 23:00.

Η πολιτιστική δράση διοργανώνεται από την ΕΠΟΦΕ | Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου με τη συνεργασία του Εργαστηρίου Παραδοσιακών Χορών και Λαογραφικών Μελετών Αλεξανδρούπολης και τελεί υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης – Περιφερειακή Ενότητα Έβρου.

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.



Γιάννης Βαρσαμούδης
Ο Γιάννης Βαρσαμούδης είναι καλλιτέχνης που ζει και εργάζεται στην Αλεξανδρούπολη. Ζωγραφίζει και σχεδιάζει πορτρέτα, φιγούρες και τοπία. Τα υλικά που χρησιμοποιεί είναι απαλό παστέλ, κάρβουνο, γραφίτης και ακουαρέλα. Παρουσιάζει τη δουλειά του, τόσο σε ατομικές, όσο και σε ομαδικές εκθέσεις.
Έχει συμμετάσχει σε διαγωνισμούς ζωγραφικής, στους οποίους κέρδισε θέσεις:
American Art Awards 2019: Τρίτη θέση στην κατηγορία «πορτρέτο ενός μη διάσημου προσώπου».
Πανελλήνιο βραβείο «Φοίνικας» το 2019. Τέταρτη ισοβαθμία στην κατηγορία «παστέλ/κιμωλία/χρωματιστό μολύβι – ανθρώπινη φιγούρα» στα American Art Awards 2020. Ισοπαλία στην έκτη θέση στην κατηγορία “κάρβουνο/μελάνη/μολύβι – ανθρώπινη φιγούρα” στα American Art Awards 2020. Ισοπαλία στην έκτη θέση στην κατηγορία “κάρβουνο/μελάνη/μολύβι – ανθρώπινη φιγούρα” στα American Art Awards 2020. Ισόπαλη έκτη θέση στην κατηγορία “παστέλ/χρωματιστό μολύβι – ανθρώπινη φιγούρα” στα American Art Awards 2021.
Το 2022 και το 2023 παρουσίασε τις ατομικές Εκθέσεις Ζωγραφικής με θεματογραφία «Τοπία και Πρόσωπα» και «7+7: Τοπία φτιαγμένα με χρώμα και νερό» αντίστοιχα, μία διοργάνωση της Ε.ΠΟ.Φ.Ε.~ Ένωση Πολιτιστικών Φορέων Έβρου, υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.
.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη