Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Τουρισμός για όλους: Σήμερα (Τετάρτη) τα email στους δικαιούχους για τo voucher των 150 ευρώ

Σήμερα (Τετάρτη) αναμένεται να αναρτηθούν οι ππίνακες με τους 200.000 δικαιούχοι που κληρώθηκαν για voucher των 150 ευρώ του προγράμματος Τουρισμός για Όλους. Μάλιστα οι τυχεροί που αναδείχθηκαν στην κλήρωση της Δευτέρας, θα ενημερωθούν και με email.

Τέλος Σεπτεμβρίου θα γίνει η νέα κλήρωση, προκειμένου να συμπεριληφθούν και οι επιπλέον 200.000 αιτούντες του προγράμματος για φθηνές διακοπές,σύμφωνα με όσα είπε στην ΕΡΤ, η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, αναφερόμενη στο πρόγραμμα και την εξαγγελία του πρωθυπουργού για διπλασιασμό των δικαιούχων. Να τονιστεί εξάλλου ότι η νέα κλήρωση θα αφορά όσους έχουν κάνει ήδη αίτηση. Στο σημείο αυτό τονίστηκε ότι 1,2 εκατομμύρια ήταν οι αιτήσεις που μπήκαν στο σύστημα.

«Φέτος η κάρτα είναι άυλη και καλύπτει άμεσα το κατάλυμα που χρησιμοποιεί ο δικαιούχος. Το πρόγραμμα “Τουρισμός για όλους” που είχε όριο ατομικού εισοδήματος 16.000 ευρώ και όριο και οικογενειακού εισοδήματος 28.000 ευρώ, συν 1.500 ευρώ για κάθε παιδί, και Τετάρτη θα αναρτηθούν οι πίνακες με τους δικαιούχους αλλά θα λάβουν και email προσωπικά ο καθένας τους» ανέφερε.

Μάλιστα το αμέσως προσεχές διάστημα θα πιστωθούν και τα λεφτά στους δικαιούχους, ενώ θα υπάρξουν και αναλυτικές οδηγίες

Υπενθυμίζεται ότι τα βασικά στοιχεία του προγράμματος είναι η ατομική επιδότηση των 150 ευρώ που εξαργυρώνεται σε όλα τα ξενοδοχεία και καταλύματα της χώρας, μέχρι και τον Ιούνιο του 2023.

Οι αιτούντες μπορούν να δουν τους πίνακες ή αν είναι τυχεροί να ενημερωθούν από το email τους, διαφορετικά θα περιμένουν τη νέα κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί τον Σεπτέμβρη. 

ΠΗΓΗ: imerisia.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη