Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Τουριστικό πλεονέκτημα αποκτά ο Έβρος μετά από αίτημα του βουλευτή Α.Δημοσχάκη

Ο Έβρος εντάσσεται για πρώτη φορά στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ και πριμοδοτείται ως προορισμός διακοπών. Αποδεκτό το αίτημα που απέστειλε ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης στις 3 Ιουνίου στον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και στον διοικητή του ΟΑΕΔ Σπύρο Πρωτοψάλτη.

Ευτυχή εξέλιξη προέκυψε μετά την επιστολή που απέστειλε ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάκης στις 03/06 (βλ. https://www.facebook.com/Dimoschakis/posts/2644716565627938) στον Υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση και στον Διοικητή του ΟΑΕΔ κ. Σπύρο Πρωτοψάλτη ζητώντας να συμπεριληφθεί ο Έβρος στο πρόγραμμα κοινωνικού τουρισμού του ΟΑΕΔ.

Η πρότασή έγινε αποδεκτή και πλέον ο Έβρος πριμοδοτείται μαζί με το νησιά του Β/Α & Ν/Α Αιγαίου Μυτιλήνη, Χίος, Σάμος, Κως & Λέρος ως προς τον αριθμό των διανυκτερεύσεων οι οποίες είναι διπλάσιες σε σχέση με άλλους τουριστικούς προορισμούς.

Η εξέλιξη αποτελεί μια σπουδαία κίνηση στήριξης του τουρισμού στον Έβρο και θα συμβάλλει στην αύξηση του τουριστικού προϊόντος με θετικές οικονομικές συνέπειες για το σύνολο των επιχειρήσεων που σχετίζονται με τον τουρισμό.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email