Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

Τουρκία: Η Ελλάδα επιταχύνει την τάφρο κατά των τανκς στον Έβρο

Τίποτα δεν αφήνει να πέσει κάτω η Τουρκία το τελευταίο διάστημα, σε σχέση με την Ελλάδα. Οι Τούρκοι δεν σταματούν τις προειδοποιήσεις προς την χώρα μας, απειλώντας, συνεχώς με εισβολή, με τον Χουλουσί Ακάρ να είναι εκείνος ο οποίος «έριξε λάδι στην φωτιά» σήμερα (Παρασκευή 10/6).

Τώρα έρχεται η σελίδα «Doğu Akdeniz Politik» να ασχοληθεί με τις εργασίες που κάνει η χώρα μας προκειμένου να ενισχύσει την άμυνά της στα σύνορα του Έβρου.

«Η Ελλάδα επιτάχυνε τη διάνοιξη αντιαρματικής τάφρου στη γραμμή των συνόρων Τουρκίας-Ελλάδας! Η τάφρος που σκάβεται παράλληλα με τον ποταμό Meriç (σ.σ. ο ποταμός Έβρος στα τούρκικα) θα έχει μήκος 135 km, πλάτος 32 μέτρα και βάθος 7 μέτρα».

Θυμίζουμε την εισβολή που προσπάθησε να πετύχει κατά της Ελλάδας πριν από λιγότερα από δύο χρόνια η Τουρκία στον Έβρο. Τότε όταν είχε φέρει χιλιάδες μετανάστες (στην πλειοψηφία τους τους παράτυποι) και τους παρείχε ό,τι χρειάζονταν προκειμένου να παραμένουν επί ημέρες στα σύνορα ώστε να προσπαθήσουν να εισβάλλουν στην ελληνική επικράτεια.

Τελικά αυτό κατέστη αδύνατο καθώς η ελληνική πλευρά αποδείχθηκε συμπαγής και καλά οργανωμένη κι έτσι το σχέδιο των Τούρκων απέτυχε πανηγυρικά.

Έκτοτε η Ελλάδα  προσπαθεί να ενισχύσει τα σύνορά της στον Έβρο όσο το δυνατόν καλύτερα μπορεί, πότε με την ισχυροποίηση του φράχτη στον Έβρο και τώρα με την τάφρο που θα αποτρέπει τυχούσα προσπάθεια εισβολής με τανκς από πλευράς Τουρκίας.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της τουρκικής σελίδας:

ΠΗΓΗ: sportime.gr – Αλέξανδρος Κωτάκης

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ e-MALL: Αξίζει να δείτε ακόμη