Τετάρτη 24 Απριλίου 2024

Τουρκία: Πολίτες μαζεύουν αποφάγια από τα σκουπίδια ενώ ο Ερντογάν μιλά για ανάπτυξη – ρεκόρ

Την ώρα που ο Τούρκος πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλούσε το Σάββατο σε εγκαίνια μονάδας παραγωγής πολυπροπυλενίου στα Άδανα και τόνιζε ότι η απασχόληση και οι εξαγωγές της χώρας έχουν φτάσει σε επίπεδα ρεκόρ, πολίτες του μάζευαν τα αποφάγια των αστυνομικών που φρουρούσαν τη συγκέντρωση.

Σε βίντεο που ανήρτησε ο βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP) της Σμύρνης Τουντζάι Οζκάν, πολίτες μαζεύουν τα αποφάγια από τις μερίδες των αστυνομικών κατά τη διάρκεια των δηλώσεων του Ερντογάν για οικονομική ανάπτυξη.

Όπως αναφέρει ο Οζκάν, «οι άνθρωποι μαζεύουν αποφάγια από τις μερίδες της αστυνομίας στην είσοδο της συγκέντρωσης, όπου ο Ερντογάν αφηγείται παραμύθια το πόσο μεγάλοι είμαστε. Το παλάτι δεν βλέπει αυτή τη μεγάλη ντροπή».

Στο φόντο ακούγεται ο Ερντογάν να μιλάει για την ανάπτυξη της χώρας.

Την ίδια ώρα, ο Τούρκος βουλευτής καταγγέλλει ότι ο Ερντογάν πηγαίνει με μία αρμάδα από δυνάμεις προστασίας του, όπου είναι να μιλήσει.

Χθες στα Άδανα τον συνόδευαν 4 ελικόπτερα Σικόρσκι2 αστυνομικά ελικόπτερα, 2 προεδρικά ελικόπτερα2 καταδρομικά1 πολεμικό πλοίοδεκάδες τεθωρακισμένα οχήματα και εκατοντάδες αστυνομικοί.

«Κι από την άλλη, οι άνθρωποι μαζεύουν αποφάγια από τις μερίδες που έφαγε η αστυνομία. Αυτό θα αλλάξει», υπόσχεται ο Τούρκος βουλευτής.

Πηγή: ethnos.gr

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email