Πέμπτη 25 Απριλίου 2024

Το ΑΚΚΕΛ χαιρετίζει την επέτειο έναρξης του Κυπριακού Εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνα κατά της Αγγλοκρατίας το 1955

Το ΑΚΚΕΛ χαιρετίζει τους Κύπριους αδελφούς την ημέρα της επετείου από την έναρξη του αγώνα της ΕΟΚΑ, εκφράζοντας την ευχή το ασυμβίβαστο πνεύμα αγώνα και μάχης για την Ελευθερία, την εθνική ανεξαρτησία και αξιοπρέπεια να συνεχίζει να συντροφεύει τον Ελληνισμό και να πολεμούμε εναντίον κάθε βαρβαρότητας.

Η μάχη των Κυπρίων αδελφών μας, λίγο καιρό μετά από την απελευθέρωση της Ελλάδας από τη Ναζιστική Κατοχή, αποδεικνύει ότι ο Ελληνισμός πολεμάει την βαρβαρότητα είτε αυτή είναι Γερμανική, Τευτονική βαρβαρότητα του Ναζισμού, είτε είναι η Εγγλέζικη, Νορμανδική βαρβαρότητα της Αγγλοκρατίας.

Το εγγλέζικο καθεστώς είναι διαχρονικά ο εχθρός του Ελληνισμού και έχει αποδείξει την εχθρότητά του, μαζί με το γερμανικό καθεστώς, τόσο υπέρ της Τουρκίας, της Αλβανίας του Χότζα κλπ, όσο και με την κλοπή των πολιτισμικών αριστουργημάτων του ελληνικού πνεύματος. Αφού εγγλέζικη βαρβαρότητα δεν μπορεί να τα δημιουργήσει, όπως και η γερμανική βαρβαρότητα, ακολουθούν τον γνωστό δρόμο των ληστών και κλέβουν οτιδήποτε δεν μπορεί η βαρβαρότητά τους να δημιουργήσει.

Facebook
Twitter
WhatsApp
Email

◉ Διαβάστε ακόμη